Ανατροπή στην απαγωγή του επιχειρηματία στο Ντράφι – Χρωστούσε στους απαγωγείς του;

Φωτογραφίες και βίντεο που συνήθιζε να «ανεβάζει» καθημερινά στα social media o 40χρονος επιχειρηματίας, κάποιοι εκτιμούν ότι βοήθησαν στο να θεωρηθεί πως έχει χρήματα, και μάλιστα αρκετά, ώστε να είναι ο ιδανικός στόχος.

Έδειχνε, άλλωστε, να σκορπά τα λεφτά του δίχως δεύτερη σκέψη σε πανάκριβα αυτοκίνητα, ταξίδια και πολυτέλειες, ενώ και το σπίτι του στο Ντράφι είναι εντυπωσιακό.

Πάντως, οι απαγωγείς έως τώρα δείχνουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, με την περίπτωση του να «εκτίμησαν λάθος» ως προς το πρόσωπο που επέλεξαν να απαγάγουν, να φαντάζει μάλλον απίθανο.

Επιπλέον, εξετάζεται από τις Αρχές το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας να έπεσε θύμα απαγωγής, εξαιτίας πιθανής δοσοληψίας που έμεινε στη μέση ή χρέους προς τρίτους. «Στην αρχή οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ νόμιζαν ότι είναι μια απλή υπόθεση με ερασιτέχνες που ήθελαν να βγάλουν γρήγορο και εύκολο χρήμα. Έχει περάσει πολύς καιρός, ξέρουμε πώς έγινε η απαγωγή, και γιατί έγινε, αφού ο επιχειρηματίας επεδείκνυε τον πλούτο του στα social media. Οι διαπραγματεύσεις είναι μυστικές, κρατούν όσο περισσότερο γίνεται γιατί βοηθούν τις αρχές να φτάσουν πιο κοντά σε στοιχεία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται και πώς εξελίσσεται η απαγωγή. Κάθε κακοποιός που προβαίνει σε απαγωγή να ξέρει ότι με το να φτάσει να βλάψει το άτομο που έχει απαγάγει, θέτει τον εαυτό του σε μια επικίνδυνη ποινική κατάσταση», σχολίασε σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

nassosblog.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.