Ανατροπή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 7χρονης από τον παππού της

H υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούνιο, όταν ένα κορίτσι μόλις επτά ετών στη Λαμία παραπονέθηκε στη δασκάλα του ότι πονάει.

Ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος και παππούς της 7χρονης συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση τόσο της μικρής, όσο και του 9χρονου αδερφού της. Ωστόσο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.

Η ιατροδικαστική εξέταση ήταν εκείνη που «έκαψε» τον παππού, καθώς τα σημάδια που βρέθηκαν στο σώμα του άτυχου κοριτσιού μαρτυρούσαν ότι πράγματι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Ο δικηγόρος του αναγκάστηκε να παραιτηθεί κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων, ενώ ο συνταξιούχος δικηγόρος προφυλακίστηκε.

Δείτε ακόμα:  Κακοποίηση 8χρονης: H 50χρονη θεία είχε συνεργό στην εξαπάτηση της μητέρας

Η ανατροπή όμως, έρχεται από την ταυτοποίηση του DNA. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη μπει στην σχετική δικογραφία, πάνω στο κορίτσι δε βρέθηκε DNA του 69χρονου άνδρα.

Ο πρώην δικηγόρος του παππού Δημήτρης Κρούπης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες στο star.gr. «Αν και έχω παραιτηθεί παραμένω αντίκλητος. Πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει για να έχει ευνοϊκή εξέλιξη στο δικαστήριο»