Αναβολή για το My Style Rocks

Αλλαγές κάνουν στο κανάλι του Φαλήρου για το ριάλιτι μόδας που αποφάσισαν να βγάλουν για να ενδυναμώσουν το πρόγραμμά τους.

Αν και αρχικά είχαν συμφωνήσει με την τούρκικη εταιρεία παραγωγής Acun Medya πως θα αποφασίσουν στο τέλος του χρόνου για το αν και πότε θα επιστρέψει το «My Style Rocks», τελικά η πορεία του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης ανάγκασε να… επισπεύσουν τις συζητήσεις και να… επιστρατεύσουν άμεσα το ριάλιτι μόδας. Έτσι ξεκίνησε η προετοιμασία του με σκοπό να βγει στον αέρα μέσα στο μήνα.

Δείτε ακόμα:  «Άγριες Μέλισσες»: Περιπέτεια για πρωταγωνίστρια της σειράς (φώτο)

Τελικά όμως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν να το… παγώσουν και να το βγάλουν στις αρχές της καινούργιας χρονιάς καθώς πρέπει να βρεθούν και τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν. Βέβαια η τούρκικη εταιρεία παραγωγής έχει αποδειχτεί… κομάντο στην παραγωγή και μπορεί να το στήσει από τη μία μέρα στην άλλη, χωρίς όμως αυτό, όπως έχει αποδειχτεί, να γίνεται πάντα σωστά. Προς το παρόν όμως είπαν ότι πρέπει να γίνουν όλα προσεχτικά για να μην έχουν ένα ακόμα πρόβλημα να διαχειριστούν και έτσι το ριάλιτι μόδας θα πάει… νεξτ γίαρ, ελπίζοντας βέβαια ότι θα καταφέρει να σημειώσει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Δείτε ακόμα:  Ελεονώρα Μελέτη: Οικογενειακές φωτογραφίες από τις διακοπές της

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ

newsit.gr