Ανδρ. Βασιλόπουλος: Άρον άρον (ξανα)μάζεψε τη “μπουγάδα” Νο2

Προφανώς δεν έφτανε το πισωγύρισμα (ή κοινώς κωλοτούμπα) που έκανε “άρον άρον” ο κ. Βασιλόπουλος στο θέμα του εργοταξίου στη Ραφήνα, και στο… καπάκι επανήλθε προσπαθώντας -απολογούμενος  για δεύτερη φορά-. να μας εξηγήσει, τι ήθελε να πει την πρώτη φορά. Μα καλά τι έπαθε μύγα τσε τσε τον τσίμπησε;

Εμείς καταλάβαμε τι ήθελε να πεί, εκείνος το κατάλαβε; Ίσως τον πείραξε, που δεν ταυτίζονται τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με το δικό του επικοινωνιακό μέσο. Α δεν το ξέρατε; Και Αντιδήμαρχος και “καναλάρχης”… ο Δρ. Βασιλόπουλος. “Κύριε καθηγητά”, αρχίζει κι εμένα να με προβληματίζει!!!

Διαβάστε λοιπόν τι έχει να μας (ξανα)πεί ο Αντιδήμαρχος Παιδείας (!!!)…

“Πρωτοφανής η τόση χαρά των τοπικών μέσων ενημέρωσης με την απάντησή μου στον κ. Τσεμπέρη, αντιδήμαρχο επικοινωνίας του Δήμου μας, ότι δεν θεωρώ ότι χρηματίστηκε ή ότι υπήρξε μέρος διαπλοκής. Τόση χαρά στα όρια που αρχίζει να με προβληματίζει.

Προφανώς και η εν λόγω ανάρτησή μου δεν αποτελούσε απολογία, αλλά μία προσπάθεια να «βγάλει τη μύγα» από τον κ. Τσεμπέρη που με την ανάρτησή του έδειξε ότι μυγιάστηκε. Προφανώς επίσης το ότι δε θεωρώ ότι χρηματίστηκαν οι σύμβουλοι που υπερψήφισαν, δεν τους απαλλάσσει από την ευθύνη της ψήφου τους.

Εξακολουθώ να μένω στην ουσία που είναι ότι η αποδοχή της πρότασης της INTRAKAT είναι ντροπιαστική για το Δήμο μας, κακώς εισήχθη στο δημοτικό συμβούλιο πριν τη συζητήσουμε, κακώς δε ζητάμε να μισθώσει το χώρο των 11 στρεμμάτων (και εάν θέλει επιπλέον να δώσει αντισταθμιστικά την ασφαλτόστρωση είναι ευπρόσδεκτη να το κάνει) και προφανώς την καταψηφίσαμε.

Κύριοι είναι πράγματι πολύ εύκολο να υπεκφύγει κάποιος της ουσίας κάνοντας αστειάκια τύπου Σεφερλή. Δεν είπε κανείς κ. Μπουρνούς, κ. Μπουράνη, κ. Τσεμπέρη να πάει το εργοτάξιο στο φεγγάρι και πράγματι συμφωνώ μαζί σας ότι οι αποφάσεις για τα μεγάλα έργα στην περιοχή μας θέλουν σκληρό και όχι «εύκαμπτο» ηγέτη.

Ακόμα και τώρα, παρότι πέρασε η σχετική απόφαση από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, μπορούμε να πατήσουμε πόδι και να αρνηθούμε να δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ ένα οικόπεδο 11 στρεμμάτων για 2 χρόνια στην εταιρεία Intrakat. Η εταιρεία κέρδισε διαγωνισμό 13 εκ. ευρώ για να κάνει τα έργα. Δεν μας κάνει χάρη για να πρέπει να την βοηθήσουμε (οικονομικά) στην εκτέλεση του έργου της. Εάν θέλει να μισθώσει την έκταση και επιπλέον να μας δώσει ως αντισταθμιστικό την ασφαλτόστρωση, πολύ ευχαρίστως.

Άλλωστε η άρνηση να ψηφίσει το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Μώρος, σύμβουλος της παράταξης Μπουρνούς, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά, διότι ο κ. Μώρος εκπροσωπώντας το θεσμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κατέχει εξέχουσα θέση στην τοπική μας κοινωνία. Τι είναι εκείνο που τον έκανε να διαφοροποιηθεί από τα υπόλοιπα μέλη της παράταξής του; Ειλικρινά θέλω να μου εξηγήσει κάποιος γιατί μας έπιασε αυτή η γαλαντομία και δωρίζουμε. Σε λίγο, με τη φόρα που πάμε, θα παραχωρούμε στις εταιρείες που εκτελούν έργα στην περιοχή μας και τα μηχανήματα και τους εργάτες; Κάτι δεν πάει καλά, δε νομίζετε;”

* Υ.γ. Η… χαρά δική μας κε Βασιλόπουλε

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.