Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σύντροφος του, Έλενα Μαστραγγέλη για την κατάσταση της υγείας του (βίντεο)

Για τις δύσκολες ώρες που περνάει ο σύντροφος της, Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε η Έλενα Μαστραγγέλη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή Super Κατερίνα της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Έλενα Μαστραγγέλη δήλωσε πως «είναι καλύτερα και μάλλον θα βγει σήμερα από την εντατική, θα πάει στο δωμάτιο. Δεν με έχουν ειδοποιήσει ακόμα αλλά λογικά θα βγει σήμερα. Ήταν να βγούμε από το νοσοκομείο, ο Ανδρέας πήγαινε πολύ καλύτερα και κόλλησε κάποιο μικρόβιο επειδή ήταν και ευαίσθητη η υγεία του. Τον χτύπησε στους πνεύμονες και για λόγους ασφαλείας τον διασωλήνωσαν».

«Η ψυχολογία του Ανδρέα δεν είναι και η καλύτερη… Εντάξει… Κουράστηκε πάρα πολύ» συμπλήρωσε η Έλενα Μαστραγγελή για τον αγαπημένο της παρουσιαστή.

Δείτε ακόμα:  Η πρώτη δήλωση του ηθοποιού που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς (βίντεο)

«Ήταν τέσσερις ημέρες απύρετος και μας είχαν πει ότι θα φύγουμε. Την τελευταία όμως μέρα με ενημέρωσαν, το πρωί, ότι διασωληνώθηκε. Αν βγει σήμερα από την εντατική, θα πρέπει να μείνει για μέρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου, να πάρει την αντιβίωση του, να δυναμώσει και μετά να έρθει στο σπίτι».

zappit.gr