Ανδρέας Βασιλόπουλος: Μηδενικό αποτέλεσμα ακόμα και για το master plan του λιμανιού της Ραφήνας

Ανίκανη πλέον να αντίδραση σε οτιδήποτε η Δήμαρχος κ. Τσεβά, παρακολουθεί απαθής τις εξελίξεις. Δήθεν και στο ενδιαφέρον της να μην καταστραφεί ο Δήμος από το τερατώδες master plan, ροκανίζει το χρόνο.

Μετά με τη μέθοδο «κάνω το χαζό για να μη δεχθώ καμία πρόταση», ούτε καν την διαπαραξιακή συνεργασία που για πρώτη φορά μας ένωσε όλους, τώρα «ξέχασε» ακόμα και να βάλει το θέμα για γνωμοδότηση στην συνεδρίαση τουΔημοτικού Συμβούλιου της Πέμπτης, 11.07.2024.

Τελικά με δικαιολογίες, κάτω από τις πιέσεις όλων μας, θα δρομολογήσει να το φέρει ως κατεπείγον, παρά τους τόσους μήνες που το συζητάμε, εκτός εάν δεν θελήσει να κάνει ούτε αυτό.

Καλώ την πλειοψηφούσα παράταξη να κατανοήσει τη σοβαρότητα της κατάστασης που η Δήμαρχος έχει οδηγήσει τον Δήμο σε μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων και να προβεί έγκαιρα στις απαιτούμενες παρεμβάσεις ώστε να υπάρχει μια δημοτική αρχή που να ανταποκρίνεται επαρκώς στις ανάγκες των δημοτών.

Δρ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας Πικερμίου και Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης, Πρεσβευτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Περιβάλλον

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.