Ανεμβολίαστοι και βουλευτές της ΝΔ: «Δεν με αφήνει ο πνευματικός μου»

Μετά τον εμβολιασμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, πέντε είναι, πλέον, οι ανεμβολίαστοι βουλευτές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και βουλευτές της ΝΔ παραμένουν ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όπως μεταφέρει το aftodioikisi.gr, πρόκειται για ένα ή δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, με την μία, μάλιστα, εξ αυτών που εμφανίζεται σπάνια στη Βουλή, να τονίζει ότι «δεν της το επιτρέπει ο πνευματικός της»!

Καμία απάντηση από Πλεύρη…

Είναι χαρακτηριστικό ότι, παρότι σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση του ν/σ του υπουργείου Εσωτερικών: «Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας σε θεσμικούς φορείς της Πολιτείας, αποκατάσταση της ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών», το θέμα τέθηκε κατ΄ επανάληψη και μετ’ επιτάσεως από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ζήτησε από τον παριστάμενο υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον ΚΟ της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, να δηλώσουν ότι όλοι οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος είναι εμβολιασμένοι, κανείς από τους δύο δεν προέβη σε τέτοια δήλωση.

pronews.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.