Αγγελική Νικολούλη: Μεγάλη ανατροπή – Σε αυτό το κανάλι θα συνεχίσει τη νέα σεζόν

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη διαπραγματευόταν το συμβόλαιό της με τον Alpha ενώ δεν υπάρχει κανάλι που δεν θέλει να την έχει στο δυναμικό του.

Οι υποψήφιοι έκαναν… ουρά για να δελεάσουν την Ελληνίδα «Μις Μαρπλ», η οποία αποφάσισε από ποια τηλεοπτική συχνότητα θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τις συγκλονιστικές ιστορίες που παρουσιάζει.

Ο Alpha έχει ένα από τα πλέον… βαριά χαρτιά, που ακούει στο όνομα «Αγγελική Νικολούλη». Στον σταθμό, ωστόσο, αναμένονται μεγάλες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα και τα δημοσιεύματα έφερναν την γνωστή δημοσιογράφο μακριά από το κανάλι.

Το συμβόλαιο της Ελληνίδας «Μις Μαρπλ» λήγει και η ίδια έχει αποφασίσει σε ποιο κανάλι θα συνεχίσει. Οι τηλεοπτικοί μνηστήρες έκαναν ουρά για να αποσπάσουν το «ναι» από την Αγγελική η οποία ωστόσο αποφάσισε να…

ανανεώσει με τον ALPHA, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή της:
«Ανεξιχνίαστα εγκλήματα και μυστηριώδεις εξαφανίσεις θα έρθουν και πάλι στο φως…

Ο Alpha ανακοινώνει, με χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη. Η πολυβραβευμένη δημοσιογράφος θα βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά για να αναδείξει και να διαλευκάνει υποθέσεις που αποτελούν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές.

Για 25η σεζόν, η Αγγελική Νικολούλη θα ανάψει το… «Φως στο Τούνελ» και, μαζί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της, θα ξεκινήσει το συναρπαστικό ταξίδι στον απρόβλεπτο κόσμο του μυστηρίου και της αναζήτησης»

newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης