Αγγλίδα τουρίστρια: «Έτσι με βίασε ο Στηβ Μιλάτος»

«Με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα και μετά…»

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας 21χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πρώην παίκτη του Big Brother, Στηβ Μιλάτο.

Ο Μιλάτος συνελήφθη και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή, ενώ την από πλευράς του αρνείται κάθε κατηγορία και υποστηρίζει ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση της τουρίστριας.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς η τουρίστρια, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας, στις 23 Μαΐου. Η ίδια βρισκόταν στο νησί της Ρόδου και έμεινε στη Λίνδο μαζί με μια φίλη της. Αφού πήγαν σε διάφορα μαγαζιά, αργά το βράδυ κατέληξαν σε γνωστό κλαμπ της περιοχής. Εκεί, ένας άνδρας τον οποίο δεν γνώριζε, την προσέγγισε και άρχισε να την παρενοχλεί, ενώ όπως κατέθεσε, την προσκαλούσε να τον ακολουθήσει σε άλλο κλαμπ.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούσαν, όπως λέει να τον αποφύγουν, τελικά οι δύο φίλες των ακολούθησαν. Λίγο αργότερα, η 21χρονη βρέθηκε μαζί του σε παρακείμενο δρόμο. «Εκεί με φίλησε χωρίς την θέληση μου, ενώ ήμουν πολύ μεθυσμένη. Μετά έβαλε με βία τα δάχτυλα του μέσα στα γεννητικά μου όργανα. Εκεί φοβήθηκα και αφέθηκα στις ορέξεις του» είπε στους αστυνομικούς η 21χρονη και στη συνέχεια περιέγραψε ότι ο Μιλάτος κατέβασε το παντελόνι του και την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα.

«Δεν ήθελα να το κάνω, αναγκάστηκα να το κάνω γιατί φοβήθηκα» αναφέρει και στη συνέχεια περιγράφει ότι την τράβηξε με βία και αφού την γύρισε, προέβη σε σεξουαλική πράξη μαζί της χωρίς να έχει λάβει προφυλάξεις.

Η ίδια περιέγραψε ότι η πράξη διήρκεσε περίπου 15 με 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια του ζήτησε να σταματήσει και να την αφήσει να φύγει. Ωστόσο, όπως λέει, ο πρώην παίκτης του Big Brother την ανάγκασε να του κάνει στοματικό έρωτα ξανά: «Στη συνέχεια επειδή με ανάγκασε να του κάνω στοματικό έρωτα, βάζοντας μεγάλη πίεση, προκαλώντας μου πόνο, τον παρακάλεσα να σταματήσει για να φύγω. Στην αρχή δεν με άφηνε να φύγω αλλά όταν είδε ότι δεν θέλω άλλο, τότε μου είπε με άγριο ύφος, να σηκωθώ να φύγω. Έτρεχα πανικόβλητη να πάω στη παρέα μου».

Η τουρίστρια είπε στους αστυνομικούς ότι περαστικοί στη Λίνδο προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν, προσφέροντας της νερό. Επιπλέον, όπως είπε, η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο στην Αγγλία για περίπτωση βιασμού.

Από πλευράς του, ο Στηβ Μιλάτος, μέσω του δικηγόρου του Στέλιου Αλεξανδρή, υποστηρίζει ότι ποτέ δεν την ανάγκασε να κάνει κάτι που δεν ήθελε, και ότι η πράξη έγινε με τη συναίνεσή της.

 

newsbreak.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.