Άνοιξε το Ξενοδοχείο “Αύρα” στη Ραφήνα – Όσα δήλωσε στο iRafina.gr, ο Νίκος Αποστολάκης (video)


Εδώ και λίγες ημέρες άνοιξε τις πόρτες του το ξενοδοχείο “Αύρα” στη Ραφήνα, το οποίο ήταν κλειστό τόσο καιρό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Από τις 27 Ιουνίου πλέον λειτουργεί σύμφωνα με τα πρωτόκολλα ασφαλείας που ισχύουν για τα ξενοδοχεία.


Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε στην κάμερα του irafina.gr, ο κ. Νίκος Αποστολάκης. εκ των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, το “Αύρα” όχι μόνο ακολουθεί πιστά τους κανόνες και τους όρους λειτουργίας που έχει θέσει η κυβέρνηση, αλλά αυτό που τονίζει και επαναλαμβάνει συνεχώς είναι ότι “πάνω απ΄όλα μετράει για εμάς η ασφάλεια των επισκεπτών αλλά και των εργαζομένων στην επιχείρηση”.

“Θέλουμε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό -επισημαίνει ο κ. Αποστολάκης- σε όλους όσους σκέπτονται να έρθουν να μείνουν ή να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο cafe ή στο εστιατόριό μας ότι είναι ασφαλείς και έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για να νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια”.

Με τον κ. Αποστολάκη είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να πούμε πολλά ώστε να μην έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία για όσα έχουν κάνει στο ξενοδοχείο-κόσμημα της περιοχής.

Μιλήσαμε για τα μέτρα, για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στον τουριστικό κλάδο, για το νέο μενού που ετοιμάζει ο σεφ και θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για τους χώρους και τις αποστάσεις που τηρούνται ευλαβικά και φυσικά μας μίλησε για τον ίδιο αλλά και για την οικογένειά του που ασχολείται με τον συγκεκριμένο τομέα, αφού στην κατοχή τους είναι εκτός από το “Αύρα” και άλλα τρία ξενοδοχεία στα Χανιά.

Η κουβέντα είχε πολύ ενδιαφέρον και σας απευθύνουμε πρόκληση-πρόσκληση να την δείτε και να την ακούσετε…

Το σήμα πιστοποίησης με τον τίτλο «Health First», το οποίο είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων και φυσικά υπάρχει και στο “Αύρα”

Ο χώρος υποδοχής του ξενοδοχείου

Τα τραπέζια στο εστιατόριο καθαρίζονται και πριν καθίσουν οι επισκέπτες και μετά που σηκώνονται από το τραπέζι

Φέτος άνοιξε ο χώρος με τα τραπεζάκια έξω