Άννα Ραφτοπούλου: Γι ακόμα μία φορά κ. Μάρκου επιλέγετε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση!

Γι ακόμα μία φορά κ. Μάρκου επιλέγετε τα ψέματα και την παραπληροφόρηση! Αυτήν την φορά όμως το πάτε ακόμα παραπέρα. Οικειοποιήστε δικές μας ενέργειες για να δείξετε έργο και να αποκρύψετε εντέχνως τις τραγικές παραλείψεις σας. Δήμαρχε ΕΣΑΣ χλευάζει η κοινωνία με τα ΨΕΜΑΤΑ που λέτε…

Κοινοποιήσατε την Απόφαση της διόρθωσης το Κτηματολογικού Πίνακα, που έγινε μετά από αγώνα μελών της παράταξης μας, χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να το διαβάσετε…. Γιατί αν το είχατε διαβάσει, ΔΕ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ παρουσιάζοντας το ως δικό σας επίτευγμα…

Από την Απόφαση του Υπουργείου Υποδομών (εικόνα 1-2) για την έκδοση του 1ου διορθωτικού πίνακα προκύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι καθοριστικής σημασίας για την έκβαση της υπόθεσης ήταν το αίτημα της παράταξής μας και εξηγούμαστε:

Ανάμεσα σε όσα μνημονεύονται ότι ελήφθησαν υπόψη για να ληφθεί η εν λόγω απόφαση ήταν το υπ΄ αρ. πρωτ. 2938/02-07-2020 αίτημα Διόρθωσης (εικόνα 3-4-5) του εγκεκριμένου Κτηματολογίου που υπεβλήθη από τα μέλη της παράταξής μας!!!!!!!!!!! ΟΥΔΕΜΙΑ αναφορά σε ενέργεια ή έγγραφο του Δήμου υπάρχει…

Δείτε ακόμα:  Ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στ. Τσίρκας για τη φημολογία με τον αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού

Μόνο με τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία, που προσκομίστηκαν με το εν λόγω αίτημα που κατατέθηκε από τα μέλη της παράταξής μας και την πληρεξούσια δικηγόρο μπόρεσε να επιτευχθεί η παραίτηση της διεκδίκησης του ελληνικού δημοσίου από τις ιδιοκτησίες των συμπολιτών μας. Εσείς, όμως, μάλλον τέτοια έγγραφα δεν έχετε δει ποτέ στη ζωή σας, αφού μέχρι σήμερα δεν έχετε να επιδείξετε καμία παρόμοια διεκδίκηση για το συμφέρον των συμπολιτών μας, το αντίθετο μάλιστα, με τις δηλώσεις σας κάνετε και τον πλέον αδαή να γελάει, ακούγοντας ότι με αποστολή βίντεο (!!!???) καταφέρνετε να επιφέρετε άρση διεκδίκησης του ελληνικού δημοσίου.

Δείτε ακόμα:  Τι έρχεται τώρα για το ολυμπιακό ακίνητο στο Μαρκόπουλο

Η παράταξη μας ενώ είχε απέναντι μια Δημοτική αρχή που αδιαφορούσε, επέλεγε την απόκρυψη στοιχείων, δεν προέβαινε σε ενέργειες προβλεπόμενες από τον νόμο (ανάρτηση οριοθέτησης και γνωμοδότηση του Δ.Σ., γνωστοποίηση απαλλοτρίωσης) επιλέξαμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε την δικαίωση των ιδιοκτητών-συμπολιτών μας. Αντιθέτως, εσείς και μέλη της παράταξής σας, με κάθε ευκαιρία διαμηνύατε ότι ανέκαθεν υπήρχε και υπάρχει το ρέμα.

Και ναι… Είναι επιτεύγματα της παράταξής μας όσα αρνείστε να παραδεχτείτε ως τέτοια, και πολλά περισσότερα, όπως η πορεία θα δείξει… Εμείς τα τελευταία χρόνια σας πιέζουμε για τον μαντρότοιχο στον Περιφερειακό των Σπάτων και μόνο όταν απειλήσαμε ότι θα κινηθούμε νομικά, επιτέλους δράσατε, όπως εν πάση περιπτώσει δράσατε με δεδομένες τις ήδη εμφανισθείσες κακοτεχνίες στο σημείο, για πολλοστή φορά… Ναι, εμείς επιμείναμε ότι εκτός των αθλίων συνθηκών, που βιώνουν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδος, δεν έχουν και επαρκή προαύλιο χώρο… και πως θα έπρεπε να αξιοποιηθεί ο παράπλευρος χώρος… Εσείς, σας θυμίζουμε, ισχυριζόσασταν ότι είναι μεγάλο το προαύλιο… και πως για το όμορο οικόπεδο είχατε άλλα σχέδια… Εμείς, όμως, επιμείναμε…. Και, ως γνωστόν, όταν επιμένουμε για κάτι και πιέζουμε, εν τέλει, υποκύπτετε…. Οι λόγοι προφανείς….

Δείτε ακόμα:  Αρτέμιδα: Τους τρέλανε ο σέρφερ που έσωσε το Λιμενικό (βίντεο)

Αντί να λέτε ψέματα, λοιπόν, και να πετάτε λάσπη με την κάθε ευκαιρία, αντί να είστε συνεχώς αντίθετοι σε κάθε ενέργεια ή πρόταση μας μην τυχόν επωφεληθούμε κάτι, ασχοληθείτε με την ουσία και τα ουσιαστικά προβλήματα της περιοχής μας.

Εξάλλου, η μεθόδευσή σας έχει πλέον αποκαλυφθεί…. Πλέον καθένας μπορεί να αναγνωρίσει την παραπειστική τακτική σας…

Παραπληροφόρηση για αρχή …
Συσκότιση και παρέλκυση για τη συνέχεια…
Και αν όλα αυτά δεν «πιάσουν», προσωπική επίθεση ελλείψει επιχειρημάτων…

Άννα Ραφτοπούλου