Άννα Βάλβη: “Για βγάλτε τον σκασμό”!!!

Θα έπρεπε να ντρέπονται κάποιοι που έχουν το θράσος και μιλάνε και ζητάνε τον “χάτσικο της Ναυπακτίας” πίσω. Ενάμιση χρόνο αφήσανε το σκυλάκι να ζει στο σημείο που σκοτώθηκε ο κηδεμόνας του.

Πάνω στον δρόμο με ένα παράπηγμα για σπίτι, να κινδυνεύει η ζωή του κάθε μέρα. Και ενδιαφερόντουσαν δήθεν για αυτόν. Τον πήρανε και σπίτι λέει, αλλά… “ο σκύλος δεν ένοιωθε καλά και τον γυρίσαμε πίσω”.

Το ποιός δεν ένιωθε καλά, αφήστε να το καταλάβουμε εμείς… Θέλανε να του φτιάξουνε και καλύτερο χώρο λέει για να είναι πιο άνετα…Αχαχαχα…

Βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον νοιαστεί, να τον σώσει από τον δρόμο, να του δώσει ελπίδα, αγάπη, σπίτι, ζεστασιά, ένα χάδι και βγήκαν πάλι να μιλάνε και να τον ζητάνε πίσω. Γιατί άραγε; Χάσανε την τοπική ατραξιόν;

Και βγήκαν και κάτι φιλοζωικές λένε που μιλάνε πάλι για παράνομες υιοθεσίες στο εξωτερικό… Έλεος πια!!! Πόση υποκρισία, πόσος θεατρινισμός πόση δηθενιά μπορεί να αντέξει πια αυτός ο τόπος. Αφήστε ρε το πλάσμα αυτό να ζήσει όπως του αξίζει και βγάλτε τον σκασμό!!!

Άννα Βάλβη