Άνοιξαν όλες οι γραμμές του Μετρό μετά το τηλεφώνημα για βόμβα

Εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στους σταθμούς Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο, το απόγευμα της Τρίτης. Λίγο πριν τις 18:00, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. τα δρομολόγια συνεχίστηκαν κανονικά, αφού αποδείχτηκε ότι το τηλεφώνημα ήταν φάρσα.

Νωρίτερα, η αστυνομία ζήτησε και την εκκένωση του Κέντρου Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα και γι’ αυτό εκκενώθηκαν όλοι οι σταθμοί του Μετρό, στις γραμμές 2 και 3, ενώ οι συρμοί παρέμειναν στις αποβάθρες, χωρίς όμως να γίνεται έλεγχος σε άλλους σταθμούς πέραν αυτών στο Μονοστηράκι και το Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ που δημοσιεύτηκε νωρίτερα:

Σας ενημερώνουμε, ότι με εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκκενώθηκαν και έκλεισαν όλοι οι σταθμοί των Γραμμών 2 & 3 του Μετρό, καθώς και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στους σταθμούς «ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ» & «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», όπου και στεγάζεται και το Κέντρο Ελέγχου Λειτουργίας. Οι συρμοί παραμένουν στις αποβάθρες δίχως επιβάτες.
Στη Γραμμή 1 του Μετρό, η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Πειραιάς – Θησείο & Ομόνοια – Κηφισιά.

Αναμένεται εντός ολίγου η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Ακολουθούν εικόνες από το Μοναστηράκι:

iefimerida.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.