Άνοιξε το Σάββατο η Λίμνη Βουλιαγμένης – Αναλυτικά οι τιμές εισόδου

Το Σάββατο 21 Μαΐου, άνοιξε και πάλι για το κοινό η Λίμνη της Βουλιαγμένης, που παρέμεινε κλειστή για σχεδόν ένα εξάμηνο λόγω εργασιών. Υπενθυμίζουμε πως οι εργασίες αφορούσαν κατεδαφίσεις και καθαιρέσεις κατασκευών που κρίθηκαν αυθαίρετες.

Οι τιμές εισόδου

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, η Λίμνη ανοίγει και περιμένει τους πρώτους της επισκέπτες. Η γενική είσοδος για μπάνιο στο main deck κοστίζει 15€ από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ για τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες η τιμή ανέρχεται στα 18€. Για τα μέλη οι τιμές είναι 12€ και 15€ αντίστοιχα και τα παιδιά ηλικίας έως 5 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο, χωρίς κάποια χρέωση.

Παράλληλα, υπάρχει και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην άκρη της Λίμνης με αναπαυτικές ξαπλώστρες και ειδικό εξοπλισμό, αλλά και μερικά sunbeds κοντά στον πύργο του ναυαγοσώστη. Για τις παραπάνω επιλογές, το σετ για δύο κοστίζει 60€ από Δευτέρα έως Παρασκευή και 80€ τα Σαββατοκύριακα και αργίες (Η τιμή αφορά στην είσοδο δύο ατόμων. Σε αυτή περιλαμβάνεται το ολοήμερο εισιτήριο στη Λίμνη).

Επιπλέον, υπάρχουν lounge καναπέδες στο κέντρο του main deck για τους οποίους η χρέωση είναι 120€ έως και 6 άτομα από Δευτέρα έως Παρασκευή και 140€ έως και 6 άτομα για Σαββατοκύριακα και αργίες. Τέλος, στην prive area, που προσφέρει ιδιωτικότητα, η τιμή είναι 35€ ανά άτομο για τις καθημερινές και 45€ για ΣΚ και αργίες.

Για να δεις αναλυτικά τις τιμές εισόδου και όλες τις επιλογές στη Λίμνη, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ.

Πηγή: nou-pou.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.