ΑΝΤ1: Οι τρεις παρουσιαστές που πήραν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν

Σε φάση μακροπρόθεσμου προγραμματισμού εισέρχεται το κανάλι του Αμαρουσίου, που όχι μόνο ανέκτησε μέσα στους τελευταίους μήνες το χαμένο έδαφος, αλλά και σταθεροποιείται σε τροχιά πρωτιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real Life», τα στελέχη ήδη κάνουν σχέδια για την επόμενη σεζόν και αυτό «σφραγίζει» από νωρίς και την τύχη των παρουσιαστών της ψυχαγωγίας, που παίρνουν από τώρα το «πράσινο φως» για την προσεχή χρονιά.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν ήδη αποφασίσει να ανανεώσουν το συμβόλαιο της Φαίης Σκορδά, η οποία διαγράφει νικητήρια πορεία με αλλεπάλληλες πρωτιές στην πρωινή ζώνη, ενώ στο δυναμικό του επιθυμεί να κρατήσει και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρήκε τη θέση του μετά τη μετάθεση του «The 2night show» σε νέες ημέρες μετάδοσης.

Δεδομένη, παράλληλα, θεωρείται και η ανανέωση του συμβολαίου της Μαρίας Μπεκατώρου, που σημειώνει φέτος διπλή επιτυχία. Το «Still Standing» σημειώνει ανοδική πορεία στην απογευματινή ζώνη με ποσοστά που αγγίζουν ακόμα και το 27%, ενώ σε έκπληξη της χρονιάς εξελίσσεται το «Your Face Sounds Familiar», που με την ανανεωμένη του εικόνα χτυπάει πρωτιά στην prime time της Κυριακής.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, το κανάλι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει τον όρο επέκτασης του συμβολαίου των τριών παρουσιαστών για «συν έναν» χρόνο, ενώ με θετικό πρόσημο συνέχισης συνεργασίας εξετάζονται κι άλλα πρόσωπα με μεγάλες επιτυχίες στο πρόγραμμα του καναλιού.