Ανθούσα: Νεκρή γυναίκα επί 24 ώρες – Δεν μπορεί να προσεγγίσει γιατρός και γραφείο τελετών!

Η κακοκαιρία Ελπίς δημιούργησε δεκάδες προβλήματα σε κεντρικούς οδικούς άξονες όπου εγκλωβίστηκαν οδηγοί αλλά και σε πολίτες που αδυνατούσαν να βγουν από τα σπίτια τους εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης. Οι μετακινήσεις διεξάγονται με μεγάλη δυσκολία ενώ τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ δυσκολεύονται να προσεγγίσουν σημεία όπου έχουν γίνει κλήσεις από ασθενείς.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ένα περιστατικό που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η ρεπόρτερ του MEGA Κατερίνα Νώντα. Σύμφωνα με την ίδια, της τηλεφώνησε δικός της άνθρωπος και την ενημέρωσε πως έχει μέσα στο σπίτι στην Ανθούσα για 24 ώρες τη νεκρή γιαγιά του.

Δείτε ακόμα:  Εντοπίστηκε σκάφος με πρόσφυγες- Γυναίκα γέννησε πάνω σε νησίδα!

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ, η ηλικιωμένη που εξέπνευσε από φυσικά αίτια βρίσκεται στο σπίτι μαζί με τον εγγονό της και αδυνατεί να προσεγγίσει μέχρι και το γραφείο τελετών της περιοχής. «Πρόκειται για μία τραγωδία, για ένα μεγάλο φιάσκο», είπε η Κατερίνα Νώντα.

«Εχθές το βράδυ εγώ προχώρησα 7 χιλιόμετρα μέσα στο χιόνι για να απεγκλωβίσω τη μητέρα μου από τη λεωφόρο Μεσογείων. Γιατί μιλάμε για την Αττική Οδό, εκεί υπάρχει ένα φιάσκο που ήταν πρωτοφανές, αλλά δεν ήταν μόνο η Αττική Οδός αλλά και κεντρικοί οδικοί άξονες όπως η Κατεχάκη, η Κηφισίας, η Μεσογείων. Ανθρωποι εγκλωβισμένοι στο τιμόνι, ταλαιπωρημένοι, μόνοι. Για 7, 10 ώρες, για όλο το βράδυ χωρίς νερό, χωρίς φαγητό, με κρίσεις πανικού, με μικρά παιδιά. Δηλαδή ζούμε πρωτοφανή περιστατικά εδώ. Η άνοδος της Μεσογείων θύμιζε χιονοδρομική πίστα, σε καμία περίπτωση κεντρικό οδικό άξονα», είπε σε έντονο τόνο η Κατερίνα Νώντα.

Δείτε ακόμα:  Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Παλλήνη (φωτό)

reader.gr