Σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Ανθούσα, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025 στο γραφεία του Συλλόγου, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης, Χρήστου Αηδόνη.
Στην αρχή της βραδιάς, ακούστηκαν παραδοσιακά κάλαντα και μελωδίες από τη χορωδία Ανθούσας του συλλόγου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ιουλίας Τζαννετουλάκου. Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ξενοφών Μπακαλάκος, ο οποίος αφού κάλεσε το Δήμαρχο, κ. Αηδόνη, να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ευχές για τη νέα χρονιά.
Στο λόγο που απηύθυνε ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, εκτός από τις εγκάρδιες ευχές του για μια χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα, συνεχάρη όλα τα μέλη του Συλλόγου για το έργο που παράγουν και δεσμεύτηκε να στηρίξει τα αιτήματά τους, ώστε το 2025 να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο η δράση τους στον τομέα του πολιτισμού.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θεοδώρα Σιάρκου, ο Αντιδήμαρχος Μέριμνας για την τρίτη ηλικία, Δημήτρης Καρκούλιας, η Εντεταλμένη Σύμβουλος πολιτισμού και τουριστικής ανάπτυξης, Φωτεινή Μπαξεβάνη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος πράσινης οικονομίας και πολιτικής προστασίας, Κώστας Στρίκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Ανθούσας, Αριστείδης Τουρκάκης, ο Πρόεδρος της Δ. Ε Ανθούσας, Νίκος Μιγλάκη, μέλη του τοπικού συμβουλίου, φορείς και φίλοι της Δ.Ε Ανθούσας.