Αντίνοος Αλμπάνης: «Είναι σπουδαίο να γυρίζεις σπίτι, να έχεις μία αγκαλιά και ένα χάδι»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη , αναφέρθηκε στη συντροφικότητα, στη φθορά του χρόνου, αλλά και στη μεγάλη αγάπη που έχει με την αδερφή του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ρόλο του στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro». Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και με τις πρώτες δηλώσεις του, ο ηθοποιός σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο γεννήθηκε η αγάπη του για την υποκριτική. Όπως ο ίδιος τόνισε, ανακάλυψε την αγάπη του για το επάγγελμα στην εφηβεία, και τότε ήταν που κατάλαβε ότι αυτή η δουλειά θα τον κάνει χαρούμενο.

«Ήμουν πολύ συνεσταλμένο παιδί, όχι ιδιαίτερα κοινωνικό. Νομίζω μέσα από τη δουλειά κατάφερα να μην έχω τον φόβο της έκθεσης», δήλωσε ο ηθοποιός.

Ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια, ο ηθοποιός συναντήθηκε ξανά επαγγελματικά με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, με αφορμή τη νέα σειρά του MEGA «Μaestro».

«Η συνάντηση αυτή με έφερε σε επαφή με τη φθορά του χρόνου, γιατί από εκεί που ήμουν ένα παιδάκι, είμαι ένας 40άρης πια. Τα γυρίσματα του «Maestro» έγιναν σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Είναι μία δουλεία για την οποία θα μιλάμε για πολλά χρόνια», τόνισε.

Στη νέα σειρά του MEGA, ο ηθοποιός θα υποδυθεί έναν γιατρό, ο οποίος βρίσκεται στους Παξούς, για να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Παράλληλα, θα βοήθα και τους ντόπιους να φτιάξουν τις ζωές τους.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του, ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε και για την οικογένειά του, αλλά για το πως διαχειρίστηκε το πρόβλημα της υγείας του. «Η μητέρα μου, μας «απειλούσε» με την αδελφή μου πως όταν «φύγει» θα έχουμε ο ένας τον άλλον. Αυτή η σκέψη μας έδεσε και μας δένει. Η ζωή δεν είναι εύκολη και είναι ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο ο οποίος δεν σε κρίνει και σε αποδέχεται όπως είσαι», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

«Μίλησα πρώτα στην αδελφή μου για την περιπέτεια της υγείας μου. Ήξερα ότι μπορεί να το «σηκώσει» και να μην με επιφορτίσει με κάτι που δεν μπορούσα να διαχειριστώ», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε για τη συντροφικότητα και σχολίασε όλα όσα έχει εκτιμήσει: «Είναι σπουδαίο να γυρίζεις σπίτι, να έχεις μία αγκαλιά και ένα χάδι».

«Για πολλά χρόνια ήμουν μόνος και ένιωθα ο βασιλιάς του κόσμου, γιατί δεν λογοδοτούσα σε κανέναν. Γυρνούσα σπίτι και ήταν όλα άδεια και η επόμενη μέρα ήταν ίδια με την προηγουμένη. Οι μέρες θέλω να είναι διαφορετικές», δήλωσε κλείνοντας ο Αντίνοος Αλμπάνης.

 

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.