Αντίνοος Αλμπάνης: Έτσι σχολίασε τα μηνύματα που δέχεται για το πρόβλημα υγείας του

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες ο γνωστός ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, έκανε ένα instastory στο οποίο έγραφε χαρακτηριστικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναιιι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης σύμφωνα με την ιστοσελίδα Usay.gr έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα και αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του.

Από εκείνη την ημέρα, ο ίδιος έχει δεχτεί πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση και όλοι του έυχονται τα καλύτερα, στέλνοντας του πολλά μηνύματα.

Αυτή τη φορά θέλησε να κάνει ένα σχόλιο και να πει με τον δικό του τρόπο “ευχαριστώ” στα μηνύματα υποστήριξης αναρτόντας μία φωτογραφία τον εαυτό του γράφοντας χαρακτηριστικά: «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελάω πολύ».

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο.

fthis