Αντώνης Μπιλάλης: Κοιτάμε το αύριο για μια νέα Ραφήνα

Γεννήθηκα το 1973 από δύο υπέροχους γονείς, τον Γιώργο και την Ευφροσύνη Μπιλάλη, το γένος Σκούφου. Έλκω την καταγωγή μου από την Ραφήνα την Εύβοια και τα Σπάτα.

Είμαι ιατρός Αιματολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με μετεκπαίδευση στην Mayo Clinic των ΗΠΑ και το Hammersmith Hospital του Λονδίνου.

Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Γεωργίου, Παθολόγο-διαβητολόγο, έχουμε έναν γιο και μένουμε στην Διασταύρωση Ραφήνας. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας ως ιατρός εργάστηκα και εργάζομαι σε νοσοκομείο των Αθηνών και στο ιατρείο μου.

Την τελευταία δεκαετία σε επιστημονικό/επαγγελματικό επίπεδο έχω συνδράμει στην κλινική ανάπτυξη θεραπευτικών παραγόντων στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Συμμετείχα εθελοντικά σε διεθνείς αποστολές στο εξωτερικό, σε χώρες υπό ανθρωπιστική κρίση.

Είναι η πρώτη φορά που ενεργά αναμειγνύομαι στα κοινά ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Πολίτες της Ραφήνας» που αφορά αποκλειστικά την Κοινότητα Ραφήνας.

Σύμφωνα με το νέο πλαίσιο που άπτεται της τοπικής αυτοδιοίκησης, το Τοπικό-Κοινοτικό Συμβούλιο την 4ετία που έρχεται, δύναται να διαδραματίσει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη χάραξη και τη διαμόρφωση νέων δεδομένων καθώς αποκτά κομβική αξία στη λήψη των αποφάσεων.

Έχω την χαρά και την τιμή μέσα από τον Συνδυασμό μας «Πολίτες της Ραφήνας» να είμαι συνυποψήφιος με εξαίρετους ανθρώπους που αγαπάμε τη Ραφήνα μας και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας προτάσσοντας το όραμά μας για το παρόν και το μέλλον της Ραφήνας μας.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει σε αυτοδιοικητικό επίπεδο θετικά έργα και σημαντικά βήματα στη Ραφήνα μας. Το προσωπικό μου όραμα είναι να εδραιώσουμε για την όμορφη Ραφήνα μας υποδομές και υπηρεσίες για όλους, για τους νέους και τους σεβάσμιους συμπολίτες μας, υποδομές και υπηρεσίες που καλύπτουν ανάγκες αλλά ταυτόχρονα διαμορφώνουν το μέλλον με σεβασμό στον κάθε Πολίτη και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Αντώνης Μπιλάλης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Ραφήνας