Αντώνης Ρέμος… Ένας ημιμαθής χαβαλές που το παίζει και… ξερόλας!

Τελικά είναι αυτό που λέμε, γυναικολόγος – μηχανολόγος το ίδιο πράγμα.

Ήρθε τώρα και ο Αντωνάκης από τις πίστες να μπει στο στούντιο για να «παίξει» το δημοσιογράφο και ταυτόχρονα να βρίζει και όλους εμάς τους δημοσιογράφους. Μιλάω φυσικά για τα ανεκδιήγητα που είπε ο Ρέμος στη συνέντευξη με τον Νότη Σφακιανάκη στο Μουσικό 98.6.

«Δημοσιογράφος, δεν είμαι, μην με βρίζεις, εγώ ρε φίλε δεν σε έχω βρίσει»!

Δηλαδή ρε Αντωνάκη Ρέμο, ξερόλα πρώην τραγουδιστή και νυν παρουσιαστή ραδιοφωνικής εκπομπής, όποιος είναι δημοσιογράφος είναι λεχρίτης και του αξίζει η ξεφτίλα η δική σου;

Δηλαδή επειδή κάποιοι γιατροί τα ‘παίρνουν’ σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί πρέπει να ντρέπονται για το επάγγελμά τους; Δηλαδή Αντωνάκη Ρέμο, εσύ είσαι εκείνος ο καθαρός, ο λευκός σαν το χιόνι που τολμάς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο για όλους εμάς τους δημοσιογράφους του μεροκάματου;

Για πάμε όμως να δούμε αν ο πανμέγιστος Αντώνης Ρέμος μπορεί να κρίνει το βρομερό και τρισάθλιο σινάφι των δημοσιογράφων, δηλαδή εμένα και τους όμοιούς μας,..

Αυτός ο αμόλυντος και άμεπτος…

Αντώνη, για σημείωσε τα παρακάτω αγοράκι μου καλό για να δούμε ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται για το επάγγελμά του και ποιος όχι.

1.Ασχολήθηκες Αντώνη Ρέμο με το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή και μάλιστα καταδικάστηκες μετά από όλη αυτή την ιστορία σε 2 χρόνια φυλάκιση με αναστολή; Ρωτάω, δεν ξέρω, μπορεί και να μην ισχύει. Βγες να μας απαντήσεις, να μας πεις αν αυτό που γράφω είναι αλήθεια ή όχι.

2.Αντώνη Ρέμο, το ονοματάκι σου έχει εμπλακεί σε υποθέσεις φοροδιαφυγής; Να σου θυμίσω το N’ammos; Να σου θυμίσω τα πρόστιμα από την Εφορία;

3.Έχεις πει ποτέ Αντωνάκη ότι είσαι περήφανος που από τον τόπο καταγωγής σου κρατάει η σκούφια και του Κεμάλ Ατατούρκ; Δηλαδή του σφαγέα των Ελλήνων της Σμύρνης; Πού το ξέθαψα; Είναι από συνέντευξή σου σε τούρκικη εφημερίδα.

Έχω κι άλλα για τον Αντώνη Ρέμο, για τον δημοσιογράφο – παρουσιαστή που βρίζει ταυτόχρονα και απαξιώνει τους δημοσιογράφους, αλλά θα τα κρατήσω για ένα επόμενο άρθρο.

Όσο για τη συνέντευξη που έκανε με τον Σφακιανάκη, μία λέξη της ταιριάζει….

Τραγική στα όρια του γελοίου. Ελληνικά της πλάκας, απροετοίμαστες ερωτήσεις και πάει λέγοντας.

Να μην αναφερθώ όμως Αντώνη στο ηθικό κομμάτι και σε αυτά που έλεγες για τον Σφακιανάκη και την Χρυσή Αυγή! Να μην σου θυμίσω! Αλλά θα σου θυμίσω κάτι που έλεγε ο λαός, «Εκεί που φτύνεις δεν γλύφεις»….

youweekly.gr