ΑΟ Πικερμίου: ΓΣ, απολογισμός και εκλογές

Αξιότιμα Μέλη…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πικερμίου, σύμφωνα με το καταστατικό του, προσκαλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Διώνης στις 24-6-2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30.

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

– Εκλογή Προέδρου & Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

– Απολογισμός δράσης απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

– Οικονομικός απολογισμός

– Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

– Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών.

– Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την 23-06-2018 να καταθέσουν την αίτηση υποψηφιότητας τους στο γραφείο του Συλλόγου στο κλειστό γυμναστήριο ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Ξηντάρα Αγγελική 6977991009, Μήτση Παρασκευή (Βιβή) 696944685361 και Πόθα Δημήτρη 6972246847.

Αμέσως μετά την Γ.Σ. θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίστανται τα ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 01/07/2018, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 18:00 μ.μ.

Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους. Η συνδρομή για το έτος 2018, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει καθοριστεί στα 20Ευρώ.

Η Πρόεδρος Ξηντάρα Αγγελική

Η Γ. Γραμματέας Μήτση Παρασκευή