Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι έγινε την πρώτη νύχτα στους Δήμους Κρωπίας, Σαρωνικού, Μαρκοπούλου και Σπάτων – Αρτέμιδας

Χωρίς παρατράγουδα ξεκίνησαν τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας στις περισσότερες περιοχές των Μεσογείων με βάση τα όσα ανέφεραν στο notioanatolika.gr, κάτοικοι των περιοχών.

Παράλληλα με τη συμμόρφωση των πολιτών – κυρίως των νέων – στα μέτρα απαγόρευσης, έντονη ήταν και η παρουσία της αστυνομίας και κυρίως στελεχών της ΔΙΑΣ τα οποία περιπολούσαν όλη τη νύχτα.

Στην κεντρική πλατεία του Μαρκοπούλου όπου άλλα σαββατόβραδα υπήρχε συνωστισμός νέων και μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου προς Κυριακή υπήρχε σχεδόν ερημιά.

Δείτε ακόμα:  Έρχονται 15 προσλήψεις στο Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος

Ίδια κατάσταση επικρατούσε και στο Πόρτο Ράφτη όπου μάλιστα ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Στην Αρτέμιδα και στα δύο σημεία όπου συνωστίζονταν νέοι αργά τα βράδια κυρίως του σαββατοκύριακου (στο περίπτερο στρίβοντας αριστερά από την λεωφ. Καραμανλή στον παραλιακό δρόμο και στον Άγ. Σπυρίδωνα μετά το «Τρόλεϊ», επίσης οι εικόνες σε τίποτα δεν θύμιζαν προηγούμενες βραδιές.

Στον Δήμο Σαρωνικού, τα σημεία όπου μαζεύονταν οι νέοι κυρίως μετά το κλείσιμο των καταστημάτων ήταν στην είσοδο της λεωφόρου Καλυβίων από την Αθηνών – Σουνίου και στην πλατεία της Σαρωνίδας.

Δείτε ακόμα:  Έλενα Τσαγκρινού: Από την Αρτέμιδα σε billboard στην Times Square!

Και στα δύο αυτά σημεία επικρατούσε απόλυτη ηρεμία και ερημιά λίγο πριν από τις 12.30 τη νύχτα οπότε και ξεκινούσε η ισχύς των μέτρων.

Και στο Κορωπί όμως δεν υπήρχε συνωστισμός νέων όπως άλλες βραδιές στο γνωστό «στέκι» που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την κεντρική πλατεία της πόλης.

notioanatolika.gr