Απελπιστική η κατάσταση στους δρόμους! Ουρές χιλιομέτρων στην παλαιά εθνική Αθηνών – Κορίνθου μετά την πτώση βράχων- Προβλήματα και στον Κηφισό

Χαώδης είναι η κατάσταση που επικρατεί στην παλιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, μετά την κατολίσθηση βράχων στο ύψος της Κακιάς Σκάλας στη νέα εθνική Οδό.

Σύμφωνα και με την ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού, λόγω της πτώσης βράχων στην Αθηνών Κορίνθου υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ), με τα αυτοκίνητα να εκτρέπονται προς την παλαιά εθνική οδό.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχει ουρά χιλιομέτρων, με τους οδηγούς να είναι ουσιαστικά ακινητοποιημένοι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από οι βράχοι χτύπησαν 2 αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Η ανακοίνωση της Ολυμπίας Οδού

«Εκτροπή κυκλοφορίας από τον κόμβο Κινέτας (52,5 χλμ) έως τον κόμβο Μεγάρων (38,6 χλμ.) στην κατεύθυνση προς Αθήνα έχει εφαρμοστεί εδώ και λίγη ώρα με εντολή της Τροχαίας λόγω πτώσης βράχων στο οδόστρωμα στην περιοχή της Κακιάς Σκάλας.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή».

Μεγάλα προβλήματα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού για ακόμη μια μέρα.

Στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού στο ρεύμα προς Κηφισιά παρουσιάζεται κίνηση από το Περιστέρι μέχρι την Νέα Ιωνία. Στην κάθοδο προς Πειραιά, η κίνηση είναι… χειρότερη και ξεκινά από την Κηφισιά μέχρι το Περιστέρι.

Στην έξοδο της Καλυφτάκη ένα βυτιοφόρο έχει ακινητοποιηθεί καθώς παρουσίασε βλάβη με αποτέλεσμα να σημειωθεί στο σημείο ουρά χιλιομέτρων.

Παράλληλα, λίγο πριν την έξοδο της Λυκόβρυσης έχει σημειωθεί τροχαίο, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Από το τροχαίο υπήρχαν μόνο μικρές υλικές ζημιές.

newsit.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.