Απίστευτες σκηνές στη Νάξο: Βγήκε με την καραμπίνα στο δρόμο!

Δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου Ναξιώτη σχημάτισε το απόγευμα  του Σαββάτου, ο Αστυνομικός Σταθμός Δρυμαλίας για πυροβολισμούς, απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία!

Σύμφωνα με το naxostimes.gr, ολα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, στο Φιλώτι, όπου προκλήθηκε ένταση μεταξύ του αδερφού του 36χρονου και μια άλλης οικογένειας, με αφορμή ανεπίλυτες παλιές οικογενειακές διαφορές, κατά πάσα πιθανότητα κτηματικές.

Ο αδερφός του 36χρονου κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι δέχθηκε επίθεση και μάλιστα, ότι του έσπασαν το αυτοκίνητο, καταγγελία που είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν τρία άτομα.

Δείτε ακόμα:  Σοκ με μωράκι - Έπεσε από ύψος και χτύπησε το κεφαλάκι του - Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση

Το πράγμα όμως δεν σταμάτησε εκεί και το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο 36χρονος, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, πήγε μέχρι την ψησταριά που διατηρεί η «αντίπαλη» οικογένεια και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο, ενώ πυροβόλησε και το σπίτι της, προκαλώντας υλικές φθορές, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο 36χρονος εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Δικογραφία για πυροβολισμούς και απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Νάξο

Την 03-02-2018 το απόγευμα, από τον Αστυνομικό Σταθμό Δρυμαλίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος χρησιμοποιώντας κυνηγετικό όπλο, πυροβόλησε κατά επιχείρησης και κατοικίας που διέμενε οικογένεια ημεδαπών, με αφορμή προσωπικές τους διάφορες.

Δείτε ακόμα:  «Ποταμός» η Παγώνη: «Ο καθένας σπίτι του τα Χριστούγεννα - Τρίτο κύμα κορονοϊού τον Γενάρη»