Απίστευτη φρίκη: Σκότωσε τον συμμαθητή της 10χρονης κόρης του επειδή την ενοχλούσε (φωτό)


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα 10χρονο αγοράκι συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κοινή γνώμη.

Το άτυχο αγόρι, μαθητής της τρίτης τάξης στο τοπικό δημοτικό σχολείο, μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον 37χρονο πατέρα μίας συμμαθήτριάς του, όταν εκείνη του ανέφερε ότι ο 10χρονος την ενοχλούσε κατά τη διάρκεια των μαθημάτων στο σχολείο.

Ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος, ο οποίος σύμφωνα με αναφορές, αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα, όταν άκουσε τα παράπονα της κόρης του, αποφάσισε να περιμένει στην είσοδο του σχολείου τον άτυχο μαθητή, μαχαιρώνοντάς τον αρκετές φορές στο στήθος και την πλάτη, πριν τραπεί σε φυγή.

Ο μικρός μαθητής διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο της πόλης Τσανγκράο, όπου και κατέληξε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ενώ λίγο αργότερα πάνοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη μέσα στο σπίτι του.

Πρόκειται, μάλιστα, για το δεύτερο αντίστοιχο συμβάν στην κινεζική επικράτεια, καθώς λίγες ημέρες πιο πριν, ένα ακόμα 9χρονο αγόρι είχε μαχαιρωθεί -ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του- όταν δέχθηκε την επίθεση του πατέρα μίας συνομήλικής του, καθώς το κορίτσι παραπονιόταν για τα πειράγματα του συμμαθητή της.

newsbomb.gr