Απίστευτη γκάφα από τον Γιώργο Παπανδρέου – Τι συνέβη

Ο Γιώργος Παπανδρέου έμεινε με 82 από τις 84 υπογραφές μελών της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, που αρχικώς είχε καταθέσει – Τι συνέβη

Αρχικά ο Γιώργος Παπανδρέου κατέθεσε 84 υπογραφές για την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. Τελικά όμως δεκτές έγιναν οι 82 αφού συνέβη κάτι που συζητήθηκε έντονα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μία υπογραφή φαίνεται πως συνοδευόταν από ελλιπή στοιχεία. Το αποτέλεσμα ήταν το εν λόγω άτομο να κληθεί από την αρμόδια επιτροπή και σε επικοινωνία που είχαν μαζί του δήλωσε ότι… δεν στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

Η δεύτερη υπογραφή που «κόπηκε» ήταν του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου που ως μέλος της ΚΠΕ υπέγραψε για τον… εαυτό του. Ενημερώθηκε σχετικά πως κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται και έμεινε τελικά με 82 υπογραφές.

Δείτε ακόμα:  Black Friday: Σήμερα η κορύφωση των προσφορών - Τι πρέπει να προσέχετε

Υπενθυμίζεται πως για να κηρυχθεί κάποιος επισήμως υποψήφιος και να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να έχουν υπογράψει 5.000 μέλη ή τουλάχιστον 45 μέλη της ΚΠΕ.

Newsbomb.gr.