Απίστευτη καταγγελία από γνωστή τραγουδίστρια!: «Μου όρμηξε σε τετ α τετ»

Απίστευτη καταγγελία από γνωστή τραγουδίστρια!

Ο λόγος για τη Χριστίνα Δελλή, η οποία μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε, αφού κατήγγειλε ένα περιστατικό που αφορά γνωστό κι επιτυχημένο τραγουδιστή.

Υπήρξαν σεξουαλικές προτάσεις εν ψυχρώ από συναδέλφους;

Ναι, αλλά τις διαχειριζόμουν κι εγώ εν ψυχρώ! Το χειρότερο όμως μου συνέβη σε ένα επαγγελματικό ραντεβού με πολύ επιτυχημένο τραγουδιστή, με τεράστια καριέρα, ενεργό και σήμερα, ο οποίος θα μου έδινε τραγούδια. Σε αυτό το τετ α τετ μού εξομολογήθηκε τον έρωτά του και μου όρμηξε. Τον έσπρωξα. Εκεί έχασα τον πρώτο λαχνό της καριέρας μου, όμως κράτησα την αξιοπρέπειά μου! Προτιμώ σήμερα να μετρώ τα ψιλά για να φάω, αλλά κανείς δεν θα πει πως η Χριστίνα Δελλή ήταν μία από το μάτσο!

Μετά το διαζύγιο ήρθε άλλος έρωτας;

Υστερα από αρκετά χρόνια μοναξιάς γνώρισα έναν ωραίο άντρα, γνωστό σήμερα στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης, μαζί με τον αδελφό του. Είχε ένα σουβλατζίδικο στο Παγκράτι κι ένα μπουζουξίδικο στον Ωρωπό, και ονειρευόταν να ανοίξει ένα κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα. Με τις γνωριμίες μου κατάφερε και πήρε ένα μαγαζί στη λεωφόρο Συγγρού, όπου τραγουδούσα για εφτά χρόνια. Οσο κράτησε και η γεμάτη πάθος αλλά και ζήλια σχέση μας.

Γιατί χωρίσατε;

Γιατί μπερδεύτηκαν τα αισθηματικά με τα συμφέροντα. Δεν με άφηνε να φύγω από το μαγαζί, φρενάροντας την καριέρα μου. Αναγκάστηκα να αρνηθώ πρόταση του τότε ιδιοκτήτη του Can Can, ο οποίος μου έδινε 10.000.000 δραχμές για τη «μετεγγραφή» στο μαγαζί, με δώρο μια ολοκαίνουργια Mercedes. Κι εκείνος δεν με άφησε.

Δεν το έχετε ξεπεράσει μάλλον…

Μα πληγώθηκα και καταστράφηκα επαγγελματικά. Οταν χωρίσαμε, το 2009, έκλεινα συμβόλαια με μαγαζιά και δύο ημέρες μετά ακυρώνονταν, είπε στην Espresso!

gossip-tv.gr