Απίστευτο: Απατεώνας μαζεύει χορηγίες στο Κορωπί!

Έτοιμοι να κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία εμφανίζονται στη Δόξα Κορωπίου προκειμένου να αποτρέψουν κάθε μορφή εξαπάτησης των επαγγελματιών της πόλης, καθώς άγνωστος προσεγγίζει τους επιχειρηματίες της πόλης ζητώντας τους χορηγίες για την ομάδα, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση. Το γεγονός κατήγγειλαν και επίσημα από τη Δόξα με ανακοίνωσή τους.

Στην ανακοίνωση της Δόξας αναφέρονται τα εξής: «Πληροφορηθήκαμε ότι κάποιος κύριος προσεγγίζει επαγγελματίες στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου και ζητά χορηγίες για λογαριασμό της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, υποσχόμενος μάλιστα ότι θα αναρτήσει διαφημιστικά πανό στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος ουδεμία σχέση δεν έχει με τον εν λόγω κύριο. Κανένας δεν είναι εξουσιοδοτημένος από την ομάδα να λαμβάνει χορηγίες για λογαριασμό της ΑΕ ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ, πέρα από το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Η παρούσα Διοίκηση διατηρεί το δικαίωμα στην περίπτωση που συνεχιστούν τα συγκεκριμένα κρούσματα, να προβεί σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλάξει τόσο την αξιοπιστία του Συλλόγου, όσο και να αποτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια εξαπάτησης των επαγγελματιών της πόλης μας.

Με εκτίμηση,
Εκ του Δ.Σ. της Α.Ε ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ».

Πηγή : epsanastisentra.blogspot.com