Απίστευτο! Διπλή διαγράμμιση σε ένα μικρό στενάκι στον Γέρακα (φωτό)

Απίστευτο και όμως ελληνικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός που κατέγραψε και δημοσιεύει το Newsauto.gr που αφορά σε μια περίεργη διαγράμμιση σε ένα μικρό στενάκι.


Στην Ελλάδα τελικά τα πάντα μπορεί να συμβούν και ο καθένας κάνει ότι θέλει. Αυτή τη φορά οι κάτοικοι του Γέρακα ξύπνησαν πριν λίγες ημέρες και έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν μόλις βγήκαν στο μικρό στενό όπου βρίσκονται οι κατοικίες τους.

Όπως μπορείτε και εσείς να διακρίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Newsauto.gr κάποιος από τη Δημοτική Αρχή έδωσε εντολή στα συνεργεία του δήμου να προχωρήσει στη διαγράμμιση του μικρού στενού, που στην συγκεκριμένη περίπτωση αφορά την οδό Καλαβρύτων στο Γέρακα που πλέον φαντάζει ως δρόμος ταχείας κυκλοφορίας!

Το περίεργο της υπόθεση είναι πως στην συγκεκριμένη οδό με τα βίας χωράει να περάσει ένα αυτοκίνητο καθώς στο αριστερό μέρος όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους οι ιδιοκτήτες των κατοικιών που βρίσκονται στο εν λόγο στενάκι.

Μάλιστα τα συνεργεία του δήμου προφανώς μετά από εντολή που τους δόθηκε σκιαγράφησαν διπλή διαγράμμιση σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται η προσπέραση!

Τώρα ποιος θα προσπεράσει ποιον σε ένα μικρό στενάκι του Γέρακα όπου στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας βρίσκονται παρκαρισμένα αυτοκίνητα είναι απορίας άξιο…

Οι κάτοικοι πάντως της περιοχής και ειδικότερα της οδού Καλαβρύτων έχουν ήδη επικοινωνήσει με το Δήμο αλλά ακόμη απαντήσεις δεν έχουν λάβει ενώ μεγάλη εντύπωση τους έχει προκαλέσει το γεγονός πως η διπλή διαγράμμιση τοποθετήθηκε μόνο στην δική τους οδό και όχι στις παράλληλες οδούς που είναι αρκετές…

Newsauto.gr

Διαβάστε επίσης