Απίστευτο! Έκανε μήνυση στην κόρη της για… αχαριστία!

Όλα ξεκίνησαν το 1996 όταν η μητέρα, κάτοικος Ρόδου, μεταβίβασε με γονική παροχή στην ανήλικη τότε κόρη της την ψιλή κυριότητα μίας οικοδομής από τις 4 οριζόντιες ιδιοκτησίες της.

Λόγω της ηλικίας του κοριτσιού τότε, το οποίο ήταν μόλις 11 ετών αλλά και γενικά των συνθηκών διαβίωσης που της προσέφερε η μητέρα και ο σύζυγός της, η γονική αυτή παροχή είχε την έννοια της δωρεάς.

Ωστόσο σύμφωνα με την ενάγουσα τα επόμενα χρόνια και ιδίως από την ενηλικίωση της κόρης της κι έπειτα οι σχέσεις της με την οικογένεια άρχισαν να διαταράσσονται και έκτοτε βρίσκονται σε ρήξη.

Δείτε ακόμα:  Έκαναν τηλε-μάθημα και εμφανίστηκαν…. γυναικεία οπίσθια! (φώτο)

Σύμφωνα με την μητέρα, η κόρη της έχει δείξει αχαριστία και ανάρμοστη συμπεριφορά, προκαλώντας επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων απειλεί και βρίζει με αισχρές και χυδαίες φράσεις, με αποτέλεσμα να εκτίθενται στη μικρή κοινωνία της Ρόδου.

Σύμφωνα με την αγωγή η αχάριστη συμπεριφορά της κόρης απέναντι στους γονείς της εκδηλώθηκε μεταξύ άλλων, όταν εξέφρασε την πρόθεσή της να πωλήσει σε τρίτα πρόσωπα την ψιλή κυριότητα της ημιτελούς οικοδομής, της οποίας όπως επισημαίνεται μόνο την ψιλή κυριότητα μεταβίβασε με το συμβόλαιο γονικής παροχής, έναντι του ευτελούς ποσού των 10.000 ευρώ εκβιαστικά.

Δείτε ακόμα:  Έκαναν τηλε-μάθημα και εμφανίστηκαν…. γυναικεία οπίσθια! (φώτο)

Σε πρότασή τους να μην το αγοράσει κάποιος ξένος αλλά να το αγόραζε η αδελφή της είτε οι γονείς της, αξίωνε το ποσό των 280.000 ευρώ.

Επιπλέον, όπως περιγράφεται στην αγωγή, η κοπέλα παραβίασε την κλειδαριά του σπιτιού του οποίου την επικαρπία έχει η μητέρα της και προσπάθησε να αλλάξει κλειδαριές. Η αδελφή της και ο σύζυγός της κάλεσαν την αστυνομία και λίγο πριν καταφθάσει στο σημείο, η κοπέλα εγκατέλειψε την προσπάθειά της.

Δείτε ακόμα:  Έκαναν τηλε-μάθημα και εμφανίστηκαν…. γυναικεία οπίσθια! (φώτο)

Έπειτα από το περιστατικό αυτό ακολούθησε ανταλλαγή εξωδίκων και από τις δύο πλευρές.

Για τους λόγους αυτούς η μητέρα ζητά με την αγωγή της να ανατραπεί η συμβολαιογραφική πράξη γονικής παροχής της ψιλής κυριότητας της οικοδομής που μεταβίβασε στην κόρη της.

Την περίεργη αυτή υπόθεση αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατική» της Ρόδου.

usay.gr