Απίστευτο και όμως αληθινό: Πήρε δίπλωμα οδήγησης μετά από… 960 φορές

Η 69χρονη Cha Sa-soon από τη Νότια Κορέα είναι ο ορισμός του μότο ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάμε, γεγονός που απέδειξε και η ίδια καθώς πήρε το δίπλωμα οδήγησης μετά από 960 φορές – Το «μαρτύριο» ξεκίνησε από το 2005, όπου και έδινε καθημερινά γραπτά αλλά αποτύχανε διαρκώς

«Τίποτα δεν είναι απίθανο», ένα μότο που πέρα από τα τραγούδια και τις διαφημίσεις γνωστών πολυεθνικών, φαίνεται πως ισχύει και για μία γυναίκα από τη Νότια Κορέα, η οποία και κατάφερε να πάρει δίπλωμα οδήγησης μετά από… 960 φορές που έδωσε το σχετικό τεστ και δαπανώντας συνολικά περίπου 12.000 ευρώ. Οι προσπάθειες της 69χρονης Cha Sa-soon ξεκίνησαν, σύμφωνα με τη Mirror, στο «μακρινό» 2005 και πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του ίδιου χρόνου. Μετά και την πρώτη της αποτυχία στις γραπτές εξετάσεις αποφάσισε να το πάρει προσωπικά.

Συγκεκριμένα, η πρώτη της αποτυχία την ενέπνευσε να δοκιμάσει ξανά και ξανά και ξανά. Ενδεικτική της κατάστασης είναι ότι συνέχιζε να κάνει το τεστ σε καθημερινό επίπεδο, πέντε μέρες την εβδομάδα για τρία χρόνια σερί. Ολες οι προσπάθειες της για το διάστημα 2005 – 2008 ήταν αποτυχημένες και είχαν ανέλθει συνολικά στις 780 προσπάθειες. Οι καθημερινές της αποτυχίες στις γραπτές εξετάσεις για την απόκτηση του διπλώματος αυτοκινήτου φαίνεται να την αποθάρρυναν για ένα διάστημα, καθώς έδινε τις γραπτές εξετάσεις μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

«Ρόδα είναι και γυρίζει» και φαίνεται πως ανταμείφθηκε επιτέλους η 69χρονη, η οποία κατάφερε να περάσει μετά από τόσα γραπτά τις εξετάσεις. Ηρθε η ώρα των πρακτικών εξετάσεων, όπου εκεί ξεκινούν τα ζόρια για τους νέους ανθρώπους, ωστόσο η γυναίκα δεν απογοητεύτηκε. Εδωσε άλλες 10 φορές στα πρακτικά μέχρι που κατάφερε και πήρε επιτέλους το πολυπόθητο δίπλωμα. Το κοντέρ, μέχρι εκείνη τη στιγμή, έγραφε ότι προσπάθησε 960 φορές για να αποκτήσει το δίπλωμα. Ο δάσκαλος οδήγησης στη σχολή οδήγησης Jeonbuk δήλωσε ότι ένιωσε ανακούφιση όταν η Cha Sa-soon πήρε τελικά το δίπλωμα.

Είπε χαρακτηριστικά: «Οταν τελικά πήρε το δίπλωμά της, βγήκαμε όλοι έξω ζητωκραυγάζοντας και την αγκαλιάσαμε, δίνοντάς της λουλούδια. Ενιωσα σαν να έπεσε ένα τεράστιο βάρος από τις πλάτες μας. Δεν είχαμε το θάρρος να της πούμε να παραιτηθεί, επειδή συνέχιζε να εμφανίζεται», δήλωσε ο καθηγητής της. Μετά από αρκετές προσπάθειες να δώσει το τεστ, η γυναίκα έγινε διάσημη και εμφανίστηκε, μάλιστα, σε διαφήμιση της Hyundai. Η αυτοκινητοβιομηχανία, παράλληλα, της χάρισε ένα ολοκαίνουργιο όχημα αξίας σχεδόν 13.000 ευρώ.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.