Απίστευτο: Κάλεσαν τον Ανδρέα του “Χαμόγελου του Παιδιού” για να υπηρετήσει στον στρατό! (βίντεο)


Ένα απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε το βράδυ της Πέμπτης κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας της ΔΗΜ. ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Ραφήνας – Πικερμίου, ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού” κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος βραβεύτηκε για το έργο του από την Τοπική της Ραφήνας, αποκάλυψε κατά την διάρκεια της ομιλίας του ότι χθες Πέμπτη, έλαβε μία κλήτευση να παρουσιαστεί ο γιος του Ανδρέας στον στρατό!

Και συνέχισε λέγοντας ότι ” ήταν λίγο άτοπο, το να καλείς ένα παιδί που δεν υπάρχει στην ζωή, είναι λίγο δύσκολο”.

Δείτε ακόμα:  Σπάτα: Πως έγινε το τροχαίο στον Περιφερειακό - Δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, η μία σε σοβαρή κατάσταση!

Εκεί όμως που συγκίνησε ο κ. Γιαννόπουλος ήταν όταν ανέφερε πως ο ίδιος για το θέμα αυτό πήγε στο Υπουργείο. “Τελικά παρουσιάστηκα εγώ αντί για αυτόν” ,είπε με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκρότημα

Δείτε το βίντεο

Να θυμίσουμε πως έχουν περάσει πάνω από 24 χρόνια από τη στιγμή που ο 10χρονος Ανδρέας Γιαννόπουλος έγραψε στο ημερολόγιό του το όραμά του: το Χαμόγελο κάθε Παιδιού.

«Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά, δεν έχουν παιχνίδια, δεν έχουν φαΐ και μερικά δεν έχουν καν γονείς. Σκεφτείτε λοιπόν και αφήστε τα λόγια, ας ενωθούμε όλοι κι ας δώσουμε ότι μπορούμε στα φτωχά: αλβανάκια, άσπρα και μαύρα, όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο σύλλογος θα λέγεται: «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ». Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε».

Δείτε ακόμα:  "Δυναμίτης" ο Γιώργος Τσαλίκης ξεσήκωσε τη Ραφήνα! (φωτό & βίντεο)

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ιδρύθηκε το 1995 από τον 10χρονο Ανδρέα Γιαννόπουλο, ο οποίος λίγο πριν φύγει από τη ζωή εξέφρασε στο ημερολόγιό του την επιθυμία να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά όσα ο ίδιος είχε απλόχερα: αγάπη, στοργή, ενδιαφέρον, σεβασμό.

Τα λόγια του 10χρονου Ανδρέα παραμένουν πιο επίκαιρα από ποτέ και «ζωντανά», μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδώ και 24 χρόνια δραστηριοποιείται με στόχο την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών και την προάσπιση των δικαιωμάτων τους, όχι στη θεωρία, αλλά στην πράξη.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά τώρα στην Κερατέα!

Καθημερινά, πανελλαδικά, 24ώρες τη μέρα δίπλα σε παιδιά θύματα κάθε μορφής Βίας, Παιδιά θύματα Εξαφάνισης, Παιδιά με προβλήματα Υγείας, Παιδιά που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας.