Απίστευτο: Προσπάθησε να δηλητηριάσει τους γονείς του γιατί του έκοψαν το wi-fi! (φωτό)

Ένας 29χρονος άνδρας που είναι εθισμένος στα βιντεοπαιχνίδια προσπάθησε να δηλητηριάσει την οικογένεια γιατί του αποσύνδεσαν το wi-fi.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 29χρονος Sak Duanjan από την Ταϊλάνδη επέστρεψε στο σπίτι του μεθυσμένος και άρχισε να παίζει παιχνίδια στο κινητό του τηλέφωνο έχοντας τον ήχο πολύ δυνατά ενώ σε διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν οι γονείς του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο θετός του πατέρας ξύπνησε από τη φασαρία και αποσύνδεσε το wi-fi προκειμένου να τον κάνει να σταματήσει να παίζει. Την επόμενη μέρα το πρωί η μητέρα του 29χρονου διαπίστωσε ότι μέσα στο πηγάδι έπλεε φυτοφάρμακο τα οποία είχε πετάξει μέσα ο 29χρονος με σκοπό να τους δηλητηριάσει.

Η μητέρα του 29χρονου είναι συγκλονισμένη από την πράξη του γιου της.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο ίδιος μου ο γιος προσπάθησε να σκοτώσει εμένα και τον σύζυγό μου. Ξέρω ότι είναι ιδιαίτερα οξύθυμος και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα θυμού. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να διαχειριστούμε την κατάσταση αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια” είπε η μητέρα του 29χρονου και πρόσθεσε:

“Θα θέλαμε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και να του παρασχεθεί βοήθεια για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Δεν θέλουμε να ζούμε με τον φόβο ότι θα μας επιτεθεί ξανά. Παίζει συνέχεια παιχνίδια στο κινητό του και θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που του δημιουργεί περισσότερο στρες. Είναι πολύ δύσκολο από μόνοι μας να τον κάνουμε να σταματήσει για αυτό και ζητήσαμε βοήθεια”.

Πηγή πληροφοριών: Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail/Viral Press

Διαβάστε επίσης