Απίστευτο! Της έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου και την έπιασε από το λαιμό! Άγρια επίθεση για ένα… κορνάρισμα!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα όταν άντρας οδηγός… ενοχλήθηκε όταν του κόρναρε μία γυναίκα και της επιτέθηκε!

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα κόρναρε σε άλλον οδηγό για να τον προσπεράσει στη νέα εθνική οδό Πατρών- Αθηνών, στο ύψος του Ρίου και εκείνος την πρόλαβε στο επόμενο κόκκινο φανάρι όπου βγήκε εξαγριωμένος από το αυτοκίνητό του.

Ο ηλικίας περίπου 40 χρόνων άνδρας πλησίασε το αυτοκίνητο της γυναίκας από την θέση του συνοδηγού και έσπασε με μια γροθιά το τζάμι, «λούζοντας» με γυαλιά την οδηγό. Αμέσως μετά, την έπιασε από τον λαιμό λέγοντάς της ότι είναι τρελός και απειλώντας την ότι έχει μαχαίρι, ενώ η τρομοκρατημένη γυναίκα προσπαθούσε μάταια να τον καλμάρει ζητώντας του συγγνώμη!

Τελικά, ο μαινόμενος άνδρας φώναξε στη σύζυγό του που ήταν μαζί του να φύγει με το αυτοκίνητό τους, ενώ ο ίδιος έφυγε πεζή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η σοκαρισμένη οδηγός ενημέρωσε την Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου, ωστόσο ο εντοπισμός του είναι δύσκολος καθώς η γυναίκα δεν συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του.

Δείτε ακόμα:  Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών: Δεν απαιτείται τεστ για κορονοϊό πριν από τον αντιγριπικό εμβολιασμό

usay.gr