Απίθανο περιστατικό με τον Φαφούτη στο Πικέρμι: «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;»


Ένα απίθανο περιστατικό συνέβη στο Πικέρμι, όπως μας μετέφεραν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες, όπου το πρωί της Κυριακής τέσσερις σύλλογοι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτας τους.


Πιο συγκεκριμένα , όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, μετά την κοπή της πίτας είχαμε τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς από τον Δήμαρχο αλλά και από τους υπόλοιπους υποψήφιους που βρέθηκαν στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πικερμίου, και που μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει πως θα διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Δαμιανός Φαφούτης, ο οποίος πήρε τον λόγο και ξεκίνησε την ομιλία του.
Πριν προλάβει όμως να αρθρώσει τις πρώτες λέξεις μία κυρία που βρισκόταν στην αίθουσα ρώτησε να μάθει ποιος είναι ο κ. Φαφούτης λέγοντας χαρακτηριστικά, «Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Ο κ. Φαφούτης, παρά την στιγμιαία αμηχανία, απάντησε ψύχραιμα λέγοντας πως είναι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, και συνέχισε την ομιλία του.

Το περιστατικό αυτό, έστω και μεμονωμένο, αναδεικνύει τα πολύ χαμηλά ποσοστά του φερόμενου και ως βασικού διεκδικητή Δ. Φαφούτη, αλλά κυρίως την πολύ χαμηλή διεισδυτικότητα και αναγνωρισιμότητα του στην κοινωνία, που είχαν δείξει και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις και που σίγουρα πονοκεφαλιάζουν και προβληματίζουν τον ίδιο και το επιτελείο του.


Διαβάστε επίσης