Από 1η Ιουνίου ξεκινά η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας!


Εκδόθηκε η απόφαση, ως εξαιρετικά επείγουσα, της Υποδιοικήτριας της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθης Κισκήρα υπ’ αριθ. Πρωτ. 24862, με την οποία ανακοινώνεται η 24ωρη εφημερία του Κέντρου Υγείας Ραφήνας από αύριο 1η Ιουνίου 2016, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Μαΐου, με την συμμετοχή όλων των Συντ. Διευθυντών των Κ.Υ της Ανατολικής Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης με δήλωση του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν ώστε να εκδοθεί αυτή η απόφαση λέγοντας:

«Είναι γεγονός! Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και πραγματικό αγώνα πολλών μηνών το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου (ΚΥ Ρ-Π), μπαίνει από αύριο 1η Ιουνίου 2016, στο χάρτη των εφημεριών της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (ΥΠΕ).

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό, τον Διοικητή της 1ης ΥΠΕ κ. Άγγελο Παπαδόπουλο και την Υποδιοικήτρια κα Χρυσάνθη Κισκήρα που με τις αποφάσεις τους συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να υπάρξει για την περιοχή μας καθολική, ισότιμη, έγκαιρη και ποιοτική πρόσβαση των κατοίκων στις υπηρεσίες ενός κρίσιμου δημόσιου αγαθού όπως αυτό της υγείας.

Η λειτουργία με το καθημερινό σύστημα εφημεριών του Κέντρου Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου έρχεται να ικανοποιήσει τις αυξημένες υγειονομικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και θα συμβάλλει με το άριστο στελεχιακό δυναμικό του και τον άρτιο εργαστηριακό εξοπλισμό του στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω για την ακάματη προσπάθειά της την συντονίστρια του ΚΥ Ρ-Π κα Αντωνία Δημητρίου και ασφαλώς τον μέγα ευεργέτη κ. Αθανάσιο Μαρτίνο που από σήμερα μπορεί να νοιώθει πλήρως ικανοποιημένος αφού η δωρεά του, αξιοποιείται από τους υπεύθυνους για την Υγεία της Ελληνικής Πολιτείας.»

Δείτε το σχετικό έγγραφο

kentro_ygeias_apofasi1

kentro_ygeias_apofasi2


Διαβάστε επίσης