Αποχώρηση «βόμβα» από τον ALPHA

Περίοδος αλλαγών, μετακινήσεων… και παραιτήσεων. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί κάνουν τον απολογισμό της σεζόν και ετοιμάζονται για την επόμενη.

Οι αλλαγές αυτές «αγγίζουν» και υψηλόβαθμα στελέχη, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση τη διοικητική πυραμίδα του ALPHA που ο σταθμός είναι ο μεγάλος χαμένος της φετινής σεζόν έχοντας σημειώσει τη μεγαλύτερη μείωση τηλεθέασης σε σχέση με την περυσινή. Φαίνεται λοιπόν ότι η αποχώρηση του στελέχους έχει άμεση σχέση με αυτό το αποτέλεσμα της μάχης στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr χθες υπέβαλε την παραίτησή της η διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ. Αν και προς το παρόν η διοίκηση δεν έχει απαντήσει φαίνεται ότι θα γίνει αποδεκτή και έτσι η Λυδία Μιχαήλ θα αποχωρήσει από τον ALPHA.

Δείτε ακόμα:  Μαρία Κίτσου: Έχει γενέθλια και το Διαφάνι γιορτάζει (φώτος)

Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγους μήνες, κάπου πριν το Πάσχα, είχαν φουντώσει οι φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί, αλλά τελικά διαψεύστηκαν. Ωστόσο όπως προανέφερα είναι σίγουρο ότι από χθες υπέβαλε την παραίτησή της και όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές οι διαφορές με ορισμένα άλλα στελέχη δεν φαίνεται να… γεφυρώνονται, οδηγώντας τη Λυδία Μιχαήλ να αποχωρήσει από το σταθμό.

Τέλος από χθες που η Λυδία Μιχαήλ υπέβαλε την παραίτησή της έγινε επαφή ανώτατου αξιωματούχου του ALPHA με πρόσωπο που ανήκει σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό και το οποίο όπως φαίνεται μπορεί να βρεθεί στη διευθυντή προγράμματος του σταθμού.

Γρηγόρης Μελάς

Δείτε ακόμα:  Με μπαγλαμαδάκι το τελευταίο αντίο στον ρεμπέτη Αγάθωνα (βίντεο)

newsit.gr