Αποχώρηση-βόμβα από τον ΣΚΑΪ – Η συγκινητική και γεμάτη αιχμές ανακοίνωση

Ένας από τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του ΣΠΟΡ FM και του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πριν από λίγο το τέλος της συνεργασίας του με το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Βαϊμάκης ακολούθησε τον δρόμο του ραδιοφωνικού του ήμισυ, Μάκη Παπασημακόπουλου, που λίγες εβδομάδες πριν επίσης είχε σταματήσει από τον ίδιο σταθμό.

Σε μία ανακοίνωση γεμάτη συγκίνηση, αιχμές αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του, ευχαριστώντας πρώτον από όλους το ραδιοφωνικό του ταίρι και αναφέρθηκε στη ζυγαριά που έβαλε από τη μία τον μισθό του και από την άλλη την αξιοπρέπεια και τις αξίες του, για να λάβει την τελική του απόφαση.

Ολόκληρο το στάτους του Κώστα Βαϊμάκη ανέφερε:

«Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΙ. Όχι τόσο γλυκά και «αγαπησιάρικα» όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου. Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά – σιγά.
Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας….»

dailymedia.gr