Απόφαση – βόμβα από την Gap: Σε ποια καταστήματα βάζει λουκέτο!

Σαν βόμβα έπεσε η ανακοίνωση της αμερικανικής αλυσίδας ρούχων Gap ότι κλείνει τα καταστήματά της στη Βρετανία και την Ιρλανδία. Η απόφαση, σύμφωνα με το Sky News, έρχεται μετά από μια αναθεώρηση της δραστηριότητας της εταιρείας στην Ευρώπη.

Το κλείσιμο των καταστημάτων θα γίνει σταδιακά, από το τέλος Αυγούστου και μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου φέτος.

«Στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, θα διατηρήσουμε την online επιχείρηση της Gap», σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας.

«Το e-commerce συνεχίζει να αναπτύσσεται και θέλουμε να συναντήσουμε τους πελάτες μας εκεί που ψωνίζουν», σημειώνεται ακόμη. «Ωστόσο, λόγω της δυναμικής της αγοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, μοιραστήκαμε με την ομάδα μας σήμερα ότι προτείνουμε να κλείσουμε όλα τα καταστήματα της Gap στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας σταδιακά από τα τέλη Αυγούστου και μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021.

«Προχωράμε τη διαδικασία διαβούλευσης με την ευρωπαϊκή μας ομάδα και θα προσφέρουμε στήριξη και βοήθεια στη διαδικασία μετάβασης στους συναδέλφους μας».

Τα κεντρικά της Gap βρίσκονται στην Καλιφόρνια. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 από τλους Ντόναλντ Φίσερ και Ντόρις Φίσερ. Ο γίγαντας στον χώρο της μόδας έχει 81 καταστήματα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία.

Το 2016 έκλεισε κάποια καταστήματα στην Ιαπωνία και τα επόμενα δύο χρόνια προχώρησε σε κλείσιμο καταστημάτων σε Ισραήλ και Αυστραλία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.