Αποκάλυψη-σοκ για τη Νατάσα Καλογρίδη και το ταξίδι-μυστήριο στην Αυστρία! «Πήγα ολομόναχη. 23 μέρες πολύ σκληρές… Γύρισα άλλη!»

Με το γνωστό της υφάκι, η εκκεντρική ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη θέλησε και πάλι να προκαλέσει, κάνοντας κάποιες δηλώσεις με τις οποίες αφήνει σαφέστατα υπονοούμενα για το ταξίδι-μυστήριο στην Αυστρία από όπου μόλις επέστρεψε και για το τι έκανε εκεί…

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» συνάντησε η Καλογρίδη μίλησε για το διάστημα που έλειψε στην Αυστρία για… ψυχική αποτοξίνωση και αποκάλυψε:

«Είναι λίγο passe compose όλη αυτή η ιστορία με τις διακοπές, δεν θέλω, δεν με αφορά, δεν έχω ανάγκη από διακοπές ούτως ή άλλως. Η αλήθεια είναι ότι γύρισα πριν από δύο μέρες από Αυστρία, όπου είχα πάει για detox.

Detox οργανικό, σωματικό, ψυχικό, πνευματικό, Φιλοθέη, Άγιοι Ανάργυροι… 23 μέρες πολύ σκληρές. Πήγα ολομόναχη. Δεν κάνεις rehab, δεν σε κρατάνε κλειδωμένο. Εκεί, όμως, είναι και το πιο σοβαρό, διότι έξω από τον χώρο υπήρχαν πολλά bars, σουπερμάρκετ… Γύρισα άλλη!», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Πηγή: patkiout.gr