Αποκάλυψη σοκ! Τι έκανε ο Ωνάσης στη Τζάκι Κένεντι

Αποκαλύψεις σχετικά με το γάμο της Τζάκι Κένεντι με τον Αριστοτέλη Ωνάση κάνει στο βιβλίο της η στιχουργός και συγγραφέας Κάρλι Σιμόν υποστηρίζοντας ότι «δεν θα την είχα αφήσει να παντρευτεί τον Αριστοτέλη αν την γνώριζα τότε. Θα είχα κάνει κάτι για να διαλύσω τη σχέση».

Η Σιμόν στο βιβλίο της με τίτλο Touched By the Sun, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η Daily Mail, υποστηρίζει ότι η Τζάκι Κένεντι της είχε αποκαλύψει πώς ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολόνια πριν να δει την Μαρία Κάλας με την οποία διατηρούσε παράνομη σχέση ενώ ήταν παντρεμένοι – παρά το γεγονός ότι η πτήση μέχρι να δει την τραγουδίστρια της όπερας θα διαρκούσε έξι ώρες.

Η συγγραφέας ανακαλεί στο βιβλίο της μια συζήτηση που είχε με την Τζάκι Κένεντι σχετικά με τον Ωνάση. «Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα» είχε πει η Τζάκι στην Σιμόν.

Δείτε ακόμα:  Αλέξης Γεωργούλης: Δεν ψήνω το ψάρι και από τις δυο πλευρές

Όπως της είχε εξομολογηθεί «είχα μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία και ο Αριστοτέλης μου την πρόσφερε. Χρειαζόμουν αυτή την προστασία για την Καρολίν και τον Τζον (σ.σ. τα παιδιά της Τζάκι Κένεντι)».

«Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας – να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο» συμπλήρωσε η Τζάκι Κένεντι.

Η ίδια, όμως, περιέγραψε στην συγγραφέα πώς τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Ωνάσης τη βαρέθηκε και αναζήτησε ξανά καταφύγιο στα χέρια της Κάλλας.

Δείτε ακόμα:  Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της πιο πολυσυζητημένης παίκτριας του Bachelor

Ο Ωνάσης της έλεγε, σύμφωνα με το βιβλίο, ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για επισκέψεις σε ναυπηγία αλλά η Τζάκι γνώριζε από τη μυρωδιά της κολόνιας του ότι αυτό δεν ήταν αλήθεια.

«Αν θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο θα την έβαζε τότε. Πιστεύω ότι ήθελε να μου δείξει ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον» είπε στη συγγραφέα η Τζάκι.

Η Τζάκι έκλεισε τη συζήτηση για τον Ωνάση με τη φράση «δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί».

Δείτε ακόμα:  Φίλιππος Σοφιανός: «Νιώθω ευλογημένος αλλά και καταραμένος»

protothema.gr