Αποκάλυψη! Στον εισαγγελέα γνωστός αυτοδιοικητικός της Αν. Αττικής για απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

Την πόρτα της Εισαγγελίας Αθηνών πέρασε  γνωστός αυτοδιοικητικός σε περιοχή της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να εξεταστεί ως εμπλεκόμενος σε απάτη σε βάρος επιχειρηματία της ίδιας περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το notioanatolika.gr,  ο συγκεκριμένος αυτοδιοικητικός αντιμετωπίζει σοβαρές καταγγελίες από τον επιχειρηματία ότι του απέσπασε με δόλιους τρόπους εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Το θέμα έγινε μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα γνωστό στην τοπική κοινωνία όπου και ζουν και δραστηριοποιούνται παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο αυτοδιοικητικός να το κρατήσει εκτός δημοσιότητας.

Πάντως όλα τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Δικαιοσύνη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των δικαστικών αρχών με τον «δημοτικό άρχοντα» να χάνει συχνά πυκνά την ψυχραιμία του τις τελευταίες ημέρες ενώ παράλληλα προσπαθεί να διασκεδάσει τις σε βάρος του εντυπώσεις.

Εφόσον πάντως οι κατηγορίες στοιχειοθετηθούν, ο εν λόγω κύριος θα αναγκαστεί να αποσυρθεί από την τοπική δημόσια ζωή ενώ θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου για μια σειρά πολιτικοινωνικών δραστηριοτήτων που εμπλέκεται τόσο αυτός όσο και η σύζυγός του.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.