Αποκλειστικό: Η Ζωή Ανδρικοπούλου & η Κατερίνα Κουτλή στον Αραφήνειο Δρόμο 2022!

Αντίστροφη μέτρηση για τον Αραφήνειο Δρόμο 2022, το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Ραφήνας και ίσως και ολόκληρης της Ανατολικής Αττικής

Όπως πρώτα σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, ο Αραφήνειος Δρόμος θα διεξαχθεί φέτος Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, τον Αραφήνειο Δρόμο θα κοσμήσουν με την παρουσία τους δύο πρωταθλήτριες!

Η πρώτη είναι η “δικιά μας” Κατερίνα Κουτλή, η οποία έχει διακριθεί σε προηγούμενες συμμετοχές της στον Αραφήνειο Δρόμο

Η δεύτερη είναι η Πρωταθλήτρια Ελλάδος και  Μέλος της Εθνικής ομάδας, Ζωή Ανδρικοπουλου!

Και οι δύο θα τρέξουν στα 5 χλμ.

Να θυμίσουμε πως η διοργάνωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και πως απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική υγεία.

Αναλυτικά η προκήρυξη αγώνα

ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ 2022 – ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με την Golden Run προκηρύσσουν για έκτη (6η) χρονιά τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «6ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟY 2022».

Η διοργάνωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης, να βελτιώσουν τη σωματική και ψυχική υγεία.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ: 9:00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης αγώνα 5χλμ: 9:45. π.μ.
Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ).

Διαδρομή: Η διαδρομή και για τις 2 αποστάσεις, θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας, Λιμενικό, καθώς και εθελοντές. Κατά μήκος της θα υπάρχουν 2 σημεία πρώτων βοηθειών και παροχής νερού.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και οι ώρες εκκίνησης μπορεί να μεταβληθούν εάν αυτές το επιβάλλουν.

Αγωνίσματα – κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών – Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2010 έως και 2016)
5.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2009 και μεγαλύτεροι/ες)
10.000 μ. Ανδρών – Γυναικών (Γεν. από το έτος 2009 και μεγαλύτεροι/ες)

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται ακέραιη με το κόστος τραπέζης να βαραίνει τον συμμετέχοντα, στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 – Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. – 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο dopaprafina@yahoo.gr. Για τους δηλωμένους συμμετέχοντες του 2020 λόγω αναβολής του αγώνα οι οποίοι δεν πήραν τα χρήματα τους πίσω, η συμμετοχή παραμένει ενεργή.

Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως και 12 ετών.

Όλοι οι τερματίζοντες των αγώνων θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο, οι 3 πρώτοι στους ενήλικες με Κύπελλο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 13 ετών και έχουν καταβάλλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, στον αναγκαίο καρδιολογικό έλεγχο και να έχουν λάβει την έγκριση του γιατρού τους ότι μπορούν να συμμετάσχουν στον αγώνα. Η συμμετοχή θα είναι εφικτή με βάση αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο covid19 που θα είναι σε ισχύ την συγκεκριμένη περίοδο τέλεσης του αγώνα.

Ανώτατο όριο συμμετοχών – Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 600 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-mail: dopaprafina@yahoo.gr ή στο Link εγγραφών.

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 9 Απριλίου 2022, ημέρα Σάββατο από 10:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Θα διεξαχθεί, Pasta Party για όλους, στο χώρο του Κολυμβητηρίου, την προηγούμενη ημέρα του Αραφηνείου 18:30-21:30. Είσοδος ελεύθερη.

Η Διαδρομή των αγώνων

Οι δρόμοι που θα κλείσουν

Οι δρόμοι που θα κλείσουν ΜΟΝΟ από 9.10 έως και 9.50 είναι η Λ. Φλέμινγκ (πρατήριο ΕΚΟ, Δημοκρατίας) έως πλατεία και Χρ. Σμύρνης μέχρι το ποτάμι, και η είσοδος και έξοδος του λιμανιού.

Από τις 9.00 έως τις 11.00 θα κλείσουν οι δρόμοι από την Χρ. Σμύρνης ( ποτάμι ) μέχρι το κολυμβητήριο και όλοι οι εσωτερικοί προς Μαρίκες, Πανόραμα, Νηρέα – Πρωτέα.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος (Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου) Βαγγέλης Μπουρνούς

Ο Διευθυντής αγώνα Βασίλης Σπαντούρος

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.