Αποκλειστικό: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μεταναστών στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα στη Νέα Μάκρη – 3 άτομα στο νοσοκομείο!

Σοβαρό επεισόδιο στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, υπήρξε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των  αλλοδαπών που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις με ρόπαλα, αλυσίδες και αιχμηρά αντικείμενα

Αποτέλεσμα των συμπλοκών ήταν να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο προσήλθε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του irafina.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 22.30 το βράδυ και στο σημείο έσπευσε άμεσα, έπειτα από κλήση από την υπεύθυνη της δομής, η ομάδα ΔΙΑΣ της Νέα Μάκρης, η ομάδα ΔΙΑΣ της Ραφήνας, ο διοικητής τους καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη – διευθυντές της αστυνομίας οι οποίοι εισήλθαν στον χώρο των κατασκηνώσεων για την αποτροπή περαιτέρω επεισοδίων και τραυματισμών.

Δείτε ακόμα:  Έκτακτη Συνεδρίαση την Παρασκευή για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαραθώνα

Να σημειώσουμε επίσης πως η πλειοψηφία των ατόμων που φιλοξενούνται στις κατασκηνώσεις είναι ανήλικοι, όμως υπάρχουν και ενήλικα άτομα. Οι τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι οποίο συμμετείχαν στα επεισόδια είναι ενήλικες