Αποκλειστικό! Άρπαξαν μέσα σε μαγαζί της Ραφήνας χρυσό σταυρό από πελάτισσα


Το περιστατικό έγινε σήμερα το πρωί σε μαγαζί στο κέντρο της Ραφήνας και προκαλεί θυμό και προβληματισμό σε τι σημείο έχουμε φτάσει και τι θράσος έχουν αυτοί οι άνθρωποι.


Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή. Ένας τύπος λοιπόν μπήκε σε ένα μαγαζί και ζήταγε βοήθεια, ένας από τους κλασσικούς τύπους που έχουν στυλό, χαρτομάντηλα και διάφορα μικροαντικείμενα, ξέρετε και παρακαλάνε να αγοράσεις κάτι γιατί έχουν πρόβλημα.

Η κυρία του μαγαζιού δεν “τσίμπησε”, με αποτέλεσμα να πάει σε διπλανό μαγαζί. Πάλι τα ίδια, το γνωστό τροπάριο αυτός, δεν έπιασε ούτε εκεί όμως και πήγε παρακάτω σε άλλο μαγαζί. Ξανά τα ίδια, ξανά φεύγει άπρακτος…

Δείτε ακόμα:  Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαραθώνα για τον 1o χρόνο της Διοίκησης Τσίρκα: Η επαναφορά της «καμένης γης» δεν συγκινεί κανέναν

Ώσπου κάποια στιγμή επιστρέφει μπαίνει σε ένα μαγαζί όπου είχε ξαναπάει και μετά από λίγο φεύγει τρέχοντας. Μπαίνει σε ενα αυτοκίνητο που τον περίμενε στον δρόμο και γίνονται καπνός!!!

Βγαίνει μια κυρία από το μαγαζί έντρομη και σοκαρισμένη. Ήταν μια πελάτισσα μεγάλης ηλικίας γυναίκα, όπου μετά βίας ψέλλισε τι της είχε συμβεί. Εκεί που πήγε να ψωνίσει μπήκε αυτός ο τύπος, της τράβηξε από τον λαιμό τον χρυσό σταυρό που φόραγε, αιφνιδιάζοντας όλους, και άρχισε να τρέχει.

Δείτε ακόμα:  Μπουρνούς: «Δημιουργούμε έναν ευρωπαϊκό Δήμο»

Προφανώς η όλη φάση ήταν σχεδιασμένη, αφού απ΄έξω τον περίμενε ο συνεργός με αναμμένη την μηχανή στο αυτοκίνητο. Αμέσως σήμανε κινητοποίησε, έφθασαν άνδρες της ΔΙΑΣ, τσέκαραν τις πινακίδες που είδαν αυτόπτες μάρτυρες του αυτοκινήτου, οι οποίες όμως ήταν ψεύτικες.

Τώρα προσπαθούν μέσα από κάμερες ασφαλείας να βρουν στοιχεία ή το πρόσωπο του αγνώστου ώστε να οδηγηθούν στην σύλληψή τους.