Αποκλειστικό! Διάρρηξη με λεία 17.500 ευρώ στη Ραφήνα


Διαβασμένοι ήταν οι άγνωστοι δράστες που μπήκαν πριν λίγες μέρες στη βίλα γνωστού Ραφηνιώτη και άρπαξαν 17.500 ευρώ από την κρυψώνα που είχε τα χρήματα.

Η ιστορία έχει ως εξής: Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, oι δράστες έφτασαν στη βίλα, παραβίασαν την πόρτα, πήγαν κατ ευθείαν στο σαλόνι όπου υπήρχε στον τοίχο ένα κεφάλι κριαριού, ξέρετε αυτά τα κάδρα που έχουν στα σπίτια τους πολλοί για ενθύμιο ή για λάφυρο…

Το κατέβασαν και πίσω ακριβώς βρήκαν τα χρήματα που είχε κρυμμένα ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης του σπιτιού, που εννοείται εκείνη την ώρα απουσίαζε. Και δεν ήταν λίγα τα χρήματα, 17.500 ευρώ παρακαλώ. Οι δράστες τα “βούτηξαν” και εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως και δεν χτύπησε συναγερμός με την παραβίαση της πόρτας.’Η δεν υπήρχε ή τον είχαν απενεργοποιήσει.

Πάντως οι δράστες ήξεραν που πήγαν και σε ποιο σημείο ήταν κρυμμένα τα λεφτά. Ενδεχομένως το “θύμα” είχε πει σε γνωστούς ή φίλους κάποια πράγματα που “φωτογράφιζαν” ότι είχε λεφτά στο σπίτι. Άλλωστε η ζωή του μαρτυρά ότι είναι σε καλή οικονομική κατάσταση.