Αποκλειστικό! Επιδρομή αγνώστων σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στη Ραφήνα – Τα έκαναν γυαλιά καρφιά (φωτό)


Μεγάλες φθορές σε αυτοκίνητα προκάλεσαν, τα ξημερώματα, άγνωστοι στο κέντρο της Ραφήνας. Στο στενάκι της τράπεζας Alpha Bank απ΄έξω από το πάρκινγκ της Χρήστου Μάντικα οι δράστες πήραν αμπάριζα όλα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τα παραβίασαν.

Κινούμενοι επί της οδού κι έχοντας προφανώς καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, οι δράστες έσπασαν τα τζάμια των σταθμευμένων οχημάτων. Αφαίρεσαν από αυτά ότι μπορούσαν, ραδιοκασετόφωνα, έγγραφα, τσαντάκια κι ότι υπήρχε που είχαν την δυνατότητα να το αρπάξουν, κι έφυγαν σαν… κύριοι!

Κι ύστερα πήραν αμπάριζα κι άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε παραπλήσιους δρόμους. Όπου μπορούσαν κι όπου έβρισκαν… πρόσφορο έδαφος. “Χτύπησαν” ένα Opel Corsa όπου βούτηξαν ένα ραδιοκασετόφωνο.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Πέρασε από την Επιτροπή Διαβούλευσης η Κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος για το 2022

Άλλα κρούσματα δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής.

Τα περισσότερα οχήματα πάντως είναι από ταξιδιώτες που τα είχαν αφήσει για να ταξιδέψουν με το καράβι. Κι αυτό διαπιστώνεται διότι είχαν καλύμματα στο παρμπρίζ. Μόλις το μάθουν σίγουρα θα πάθουν σοκ!

Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και καλεί τους ιδοκτήτες των οχημάτων για κατάθεση.

Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους…

Αυτές οι φωτό είναι από το στενάκι δίπλα στο πάρκινγκ της Χρ. Μάντικα

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στη Σταμάτα: Είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση, λέει ο Δήμαρχος Διονύσου - Μέχρι το Νέο Βουτζά οι καπνοί (φωτό & βίντεο)

Δεν έσπασαν το τζάμι γιατί παραβίασαν την ασφάλεια της πόρτας

Αυτές οι φωτό είναι από την οδό Στράτου Αντωνιάδη