Αποκλειστικό: Κανένα κρούσμα κορονοϊού σε ξενοδοχείο στη Νέα Μάκρη – Έρχονται μηνύσεις!

Κανένα κρούσμα κορονοϊού δεν έχει επιβεβαιωθεί στο Ξενοδοχείου που φιλοξενεί μετανάστες στη Νέα Μάκρη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr


Η πληροφορία πως υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα, 30 μάλιστα τον αριθμό, έφτασε νωρίτερα στα γραφεία μας. Πριν όμως δημοσιεύσουμε οτιδήποτε επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου ο οποίος όπως μας ενημέρωσε δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊου μέχρι και σήμερα.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ. Επίσης, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα έπρεπε να είχε μπει το ξενοδοχείο σε καραντίνα, όπως έγινε και με το γηροκομείο στο Ζούμπερι αλλά και το Ξενοδοχείο στο Κρανίδι, κάτι που δεν έχει γίνει.

Δείτε ακόμα:  Περ. Αττικής: Έργα 5,5 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών σε Σαρωνικό & Λαυρεωτική

Μάλιστα όπως μας ανάφερε ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου, ο τελευταίος έλεγχος έγινε πριν από τέσσερις ημέρες με τα αποτελέσματα να είναι όλα αρνητικά.

Τέλος μας ανέφερε πως αυτή την ώρα καταθέτει μήνυση ο δικηγόρος του, σε βάρος ιστοσελίδας που ανήρτησε δημοσίευμα που αναφέρει πως υπάρχουν κρούσματα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Σε λίγη ώρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις