Αποκλειστικό! Ντροπή: Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε ραφηνιώτη για 65,06 ευρώ!!!


Χωρίς προειδοποίηση, σήμερα το μεσημέρι υπάλληλοι της ΔΕΗ, ήρθαν στο σπίτι του ραφηνιώτη Γιάννη Αρβανιτίδη και επειδή δεν είχε πληρώσει, άκουσον άκουσον, 65,06 ευρώ του έκοψαν το ρεύμα!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη σε συντοπίτη μας…

Ανεπίτρεπτα πράγματα και για τη ΔΕΗ, αλλά και για τους υπαλλήλους που αν μη τι άλλο δεν έστειλαν μια προειδοποιητική επιστολή ή έστω να ενημερώσουν τηλεφωνικά τον “οφειλέτη” να πληρώσει για να μην μείνει χωρίς ρεύμα αυτός και η οικογένειά του.

Όπως μας καταγγέλλει ο Γιάννης Αρβανιτίδης: “Δεν πρόλαβα να ενημερωθώ, έλειπα από το σπίτι όταν ήρθαν κάποιοι από τη ΔΕΗ και ανέφεραν ότι είχαν εντολή να κόψουν το ρεύμα. Η ώρα ήταν δύο και κάτι, και μέχρι να προλάβω να πάω να πληρώσω, ήδη είχαν κόψει το ρεύμα. Τόσο απλά…”.

“Από την μεριά μου θέλω να ευχαριστήσω τη ΔΕΗ και αυτούς τους κυρίους, οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα που μου έκοψαν το ρεύμα και θα σωθεί η ΔΕΗ”, συμπλήρωσε στο irafina.gr ο κ. Αρβανιτίδης.

Είναι ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη να αφήσουν χωρίς ηλεκτρικό μια οικογένεια με τρία παιδιά, γιατί όφειλαν το ποσό των 65,06 ευρώ! Προφανώς η εξυγίανση της ΔΕΗ ξεκινά από τα χαμηλά στρώματα και από τα μικροποσά. Αλήθεια με τους άλλους οφειλέτες που χρωστάνε χιλιάδες επί χιλιάδων ευρώ τι γίνεται;

Πάντως για την ιστορία ο άνθρωπος έσπευσε και πλήρωσε την οφειλή του ηλεκτρονικά, εστάλη και μειλ στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ, όμως ξέρετε πως λειτουργούν αυτές οι υπηρεσίες. Αύριο σου λένε, σήμερα δεν υπάρχει άνθρωπος να επαναφέρει το ρεύμα.

Κι έτσι αγαπητέ ραφηνιώτη φίλε, κάτσε στο σκοτάδι και περίμενε το… φώς στο τούνελ!!!

Στη φωτό ο Γιάννης Αρβανιτίδης έξω από το σπίτι του (Αθηνών 42, Ραφήνα) και δίπλα στο ρολόι της ΔΕΗ.